John Wick 3: Parabellum Filmi - Son Dakika
Sinema

John Wick 3: Parabellum Filmi

John Wick 3: Parabellum Filmi

John Wick 3: Parabellum filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. John Wick 3: Parabellum filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

21.11.2018 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

John Wick iki nedenden ötürü firaridir. Kellesi üzerine 14 milyon dolarlık açık sözleşme konulmuştur ve temel bir kuralı ihlal etmiştir; Continental Hotel'de birini öldürmüştür. Kurbanı ise açık kontratı sunan Yüksek Masa üyesidir. İşi bitmiş olması gereken John'a otelin yöneticisi Winston tarafından bir saatlik bir kaçış süresi verilir. Ardından üyeliği iptal edilecek, tüm hizmetlerden men edilecek ve diğer üyelerle iletişimi kesilecektir. John'un New York City'den kaçma mücadelesinde güvenebileceği tek şey servis endüstrisidir.

Yönetmen: Chad Stahelski

Senaryo: Derek Kolstad

Oyuncular: Keanu Reeves, Jason Mantzoukas, Halle Berry, Asia Kate Dillon, Ian McShane, Laurence Fishburne, Anjelica Huston, Lance Reddick, Robin Lord Taylor, Hiroyuki Sanada, Mark Dacascos, Yayan Ruhian, Kay Day, Robbie DeRaffele, Faith Logan, Randall Duk Kim, Inna Muratova, Dana Schick, Stefaniya Makarova, Courtney Gonzalez, Roger Yuan, Tiger Hu Chen, Anthony Padilla, Marmee Regine Cosico, Kristoffe Brodeur, Suzanne LaChasse, John DiRenzo

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: John Wick: Chapter 3

Yapımcı Firma: Lionsgate

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Chantier Films

Vizyon Tarihi: 17.05.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema John Wick 3: Parabellum Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement