Kabir Azabı Filmi - Son Dakika
Sinema

Kabir Azabı Filmi

Kabir Azabı Filmi

Kabir Azabı filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Kabir Azabı filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

31.05.2019 16:22

İşinde başarılı ve yetenekli bir avukat olan Ozan'ın iş hayatındaki başarısı karakterini oldukça kötü yönde etkilemiştir. Karakteri iş hayatındaki başarısıyla ters orantılı olarak yozlaşmaya başlar. Hırslı yapısı onu kibirli ve anlayışsız birisi haline getirmiştir. Ancak çevresine karşı takındığı kibirli tutumu, doğum gününde yaşadığı olaylarla sarsılır. Tüm hayatını alt üst eden bu olaylar sonrasında, korkunç bir sürece girer. Yaşadığı kabuslarla ölümün soğuk nefesini ensesinde hissetmeye başlamıştır. Başına gelenler onu adım adım kaçınılmaz sona doğru taşımaktayken, başına gelen garip ve gizemli olayları çözmenin tek yolu kendisiyle yüzleşmesi ve kendine gerçekçi bir gözle bakabilmesidir.

Yönetmen koltuğunda Üç Harfliler ve Şeytan-ı Racim lerinin senarist ve yönetmenliğini üstlenen Arkın Artaç’ın oturduğu Kabir Azabı inin senaryosunu ise Murat Toktamışoğlu kaleme alıyor. Yerli yapımı korku leri arasında işlenmemiş bir konunun ele alındığı de, ölümün soğuk gerçekliğini ve kabir azabının dehşeti anlatılıyor.

Yönetmen: Arkın Aktaç

Senaryo: Murat Toktamışoğlu

Oyuncular: Hakan Özgömeç, Özlem Başkaya, Ebru Saçar Aktaç, Ufuk Aşar, Uğur Kaya, Canan Çiftel, Handan Kaya, Çağatay Keçeci, Demet İyigün

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: Kabir Azabı

Yapımcı Firma: The Hub Project

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Filmin Süresi: 93 dk.

Dağıtıcı Firma: Warner Bros Turkey

Vizyon Tarihi: 27.07.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Kabir Azabı Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement