Kingman: Altın Çember Filmi - Son Dakika
Sinema

Kingman: Altın Çember Filmi

Kingman: Altın Çember Filmi

Kingman: Altın Çember filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Kingman: Altın Çember filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

22.07.2017 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezleri yok edildikten ve dünya rehin alındıktan sonra, Kingsman ajanları bir kez daha harekete geçmek zorundadır. Araştırmaları sonucu Amerika’daki bir casus teşkilatının varlığından haberdar olurlar. Statesman olarak bilinen bu teşkilat da kendilerinin teşkilatıyla aynı dönemde kurulmuştur. Bu iki elit teşkilat; acımasız, ortak düşmana karşı beraber hareket eder. Dünyayı kurtarmak Eggsy için artık bir alışkanlık haline gelmiştir.

Yönetmen: Matthew Vaughn

Senaryo: Matthew Vaughn, Jane Goldman, Mark Millar

Oyuncular: Sophie Cookson, Taron Egerton, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Jeff Bridges, Julianne Moore, Mark Strong, Colin Firth, Vinnie Jones, Poppy Delevingne, Hanna Alström , Edward Holcroft, Samantha Womack, Honey Holmes, Paulina Boneva , Tom Benedict Knight, Alexandra Ford, Samantha Coughlan, James Carroll Jordan, Lee Nicholas Harris , Jeff Ricketts, Nick Owenford, Deborah Rock, Cristina Dohmen, Mark Holden, Akash Prasad, Gordon Alexander

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Kingsman: The Golden Circle

Yapımcı Firma: Marv Films

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 135 dk.

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 22.09.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Kingman: Altın Çember Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement