Marwen'a Hoşgeldiniz Filmi - Son Dakika
Sinema

Marwen'a Hoşgeldiniz Filmi

Marwen\'a Hoşgeldiniz Filmi

Marwen'a Hoşgeldiniz filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Marwen'a Hoşgeldiniz filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

15.08.2018 09:54

“Welcome to Marwen” sanatsal hayal gücünün insanın ruhunu nasıl eski haline getirebileceğini fark eden yıkılmış bir adamın mucizevi gerçek hikayesini anlatıyor. Mark Hogancamp (Steve Carell) korkunç bir saldırıya maruz kalır ve hafızasını kaybeder. Hiç kimsenin iyileşmesini beklemediği Mark, eski ve yeni hayatındaki parçaları birleştirerek iyileşebileceği ve kahraman olabileceği harika bir şehir yaratır. Hayal dünyasının yardımıyla dudak uçuklatan bir sanat eseri ortaya çıkaran Mark, gerçek hayattaki zaferine de adım adım yaklaşır.

Yönetmen: Robert Zemeckis

Senaryo: Robert Zemeckis, Caroline Thompson

Oyuncular: Steve Carell, Eiza González, Diane Kruger, Leslie Mann, Gwendoline Christie, Merritt Wever, Janelle Monáe, Siobhan Williams, Stefanie von Pfetten, Neil Jackson, Falk Hentschel, Matt O'Leary, Nikolai Witschl, Leslie Zemeckis, Matthew Kevin Anderson , Eric Keenleyside, Veena Sood, Matt Ellis, Conrad Coates, Christie-Lee Britten, Samantha Hum, Jason Burkart, Robert Mann, Sharon Crandall, Patrick Roccas

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: Welcome to Marwen

Yapımcı Firma: DreamWorks

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Vizyon Tarihi: 08.02.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Marwen'a Hoşgeldiniz Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement