Nous Finirons Ensemble Filmi - Son Dakika
Sinema

Nous Finirons Ensemble Filmi

Nous Finirons Ensemble Filmi

Nous Finirons Ensemble filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Nous Finirons Ensemble filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

21.06.2019 08:54  Güncelleme: 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Max, hayatına deniz kenarında bir yerde devam etmek için sevdiklerini adında bırakarak yeni hayatına adım atar. Bu durum geçmişte birçok anıyı paylaştığı arkadaşları ile arasına mesafe girmesine neden olur. Max, aradan geçen birkaç yıl sonra doğum gününde büyük bir sürprizle karşılaşır. Yıllardır görüşmediği arkadaşları Max’ın doğum günü için toplanıp evine ziyarete gelmiştir. Üstelik gelenlerin sayısı da bir hayli fazladır. Yeniden bir araya gelmenin heyecanı içinde olan ekip, eski günleri yad ettiğinde kendilerini beklenmedik durumların içerisinde bulur.

Yönetmen: Guillaume Canet

Senaryo: Guillaume Canet, Rodolphe Lauga

Oyuncular: François Cluzet, Marion Cotillard, Gilles Lellouche, Laurent Lafitte, Benoît Magimel, Pascale Arbillot, Clémentine Baert, Valérie Bonneton, José Garcia, Mikaël Wattincourt, Jean Dujardin, Tatiana Gousseff, Joël Dupuch, Hocine Mérabet, Jeanne Dupuch, Néo Broca, Marc Mairé, Ilan Debrabant, Philippe Vieux, Gwendoline Hamon, Karim Adda, Jean-René Privat, Pauline Tantot, Mathilde Tantot, Clémence Rochefort, Charlotte Pezres, Xavier Alcan , Alexandra Mercouroff, Michel Théboeuf, Jean-Christophe Pagnac

Filmin Türü: Komedi

Orijinal Adı: Little White Lies 2

Yapımcı Firma: Les Productions du Trésor

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: Fransa, Belçika

Orijinal Dili: Fransızca

Filmin Süresi: 135 dk.

Dağıtıcı Firma: Başka Sinema

Vizyon Tarihi: 16.08.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Nous Finirons Ensemble Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement