Savaşın Sonu Filmi - Son Dakika
Sinema

Savaşın Sonu Filmi

Savaşın Sonu Filmi

Savaşın Sonu filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Savaşın Sonu filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

19.10.2014 22:59

İkinci Dünya Savaşı'nın gizli kalmış olaylarından biri...Japonlara esir düşen askerlere,Burma ormanlarının derinliklerinde zorla yaptırılan bir demiryolunun gerçek öyküsü.Aşırı nem,sirisinek,sıcak açlık gibi son derece zor şartlarda saatler boyu çalışmaya zorlanmaları ve heran öldürülme korkusuyla yaşamaları nedeniyle ,bu esir kampındaki askerlerin hayatları tam bir cehenneme dönmüştür.Kendilerini Esir tutan japonlar tarafından intişkam,kaçmak ve hayatta kalmak duyguları adeta tamamen yok edilmiştir.Ama içlerinden bazıları,son bir umutla kaçıp kurtulacakları o anı beklemektedirler.

Yönetmen: David L. Cunningham

Senaryo: Ernest Gordon , Brian Godawa

Oyuncular: Ciarán McMenamin , Robert Carlyle, Kiefer Sutherland, Mark Strong, Yugo Saso , Sakae Kimura , James Cosmo, Masayuki Yui, John Gregg , Shû Nakajima , Greg Ellis, Pip Torrens, James McCarthy, Brendan Cowell , Winton Nicholson , Tracy Anderson , Duff Armour , Robert Jobe , Adam Sinclair , Christopher Gyre

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: To End All Wars

Yapımcı Firma: Argyll Film Partners

Yapım Yılı: 2001

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce, Japonca

Filmin Süresi: 125 dk.

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Savaşın Sonu Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement