Şeytan Geçidi En Ha Ra Filmi - Son Dakika
Sinema

Şeytan Geçidi En Ha Ra Filmi

Şeytan Geçidi En Ha Ra Filmi

Şeytan Geçidi En Ha Ra filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Şeytan Geçidi En Ha Ra filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

20.10.2018 11:54

Birbirini tanımayan 8 kişi, uyandıklarında kendilerini terk edilmiş bir binanın içinde bulur. Farklı katlarda ve farklı odalarda uyanan insanların, buraya nasıl ve kim tarafından getirildiğine dair hiçbir fikri yoktur. Başlarına gelenlere anlam vermeye çalışan bu 8 kişi, binanın içerisinde kendilerinden başka birilerinin olduğundan da habersizdir. Tek başına olduklarının düşündükleri binada dolaşmaya başlayan insanlar, birbirlerini görmeye başlar. Hepsi aynı belirsizlik içerisindedir. Neden orada oldukları hakkında bir şeyler bulmak için amansızca dolaşan insanlar, buradan kurtulabilmek için birlikte hareket etmeye karar verir. Fakat onların bilmediği bir şey vardır. Bulundukları binada onların peşinde olan bir varlık vardır. Binadan çıkmanın yolunu arayan insanları kendilerini yakalamaya çalışan varlıktan kurtulmak için zorlu bir mücadele verir.

Onur Aldoğan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu korku, gerilim türündeki in oyuncu kadrosunda Hakan Yusufoğulları, Yasemin Yıldız Gürler, Ali Burak Küçük, Tayfun Turhan, Irmak Karakoç, Melike Değirmenci gibi isimler yer alıyor. Uras Zafer Özdemir'in senaryosunu kaleme aldığı in yapımı HM Productions'a ait.

Yönetmen: Onur Aldoğan

Senaryo: Uras Zafer Özdemir

Oyuncular: Hakan Yusufoğulları, Yasemin Yıldız, Tayfun Turhan, Irmak Karakoç, Burak Küçük, Melike Değirmenci, Erkut Toptaş, Erol Özdemir

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: Şeytan Geçidi En Ha Ra

Yapımcı Firma: HM Productions

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: MC Film

Vizyon Tarihi: 07.12.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Şeytan Geçidi En Ha Ra Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement