The Hurricane Heist Filmi - Son Dakika
Sinema

The Hurricane Heist Filmi

The Hurricane Heist Filmi

The Hurricane Heist filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Hurricane Heist filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

29.01.2018 17:55  Güncelleme: 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir kasırga tehdidi altında, fırsatçı suçlular bir 'ABD Mint' tesisine sızarak 600 milyon dolar çalar. Kasırga, 5. kategori bir fırtınaya dönüşünce çok iyi hazırladıkları planları ters gider ve yalnızca bir Maliye Bakanlığı temsilcisinin (Maggie Grace) bildiği kasa dairesi şifresine ihtiyaç duyarlar. Fakat temsilci, kendisine beklenmedik bir müttefik bulmuştur: Kasırgalardan korkan fakat hırsızların kaçırdığı kardeşini kurtarmaya kararlı bir meteoroloji uzmanı (Toby Kebbell). Meteoroloji uzmanı Will, bu adrenalin dolu, dur durak bilmeyen aksiyon ve gerilim yolculuğunda galip gelmek için fırtına bilgisini bir silah olarak kullanır.

Yönetmen: Rob Cohen
Senaryo: Carlos Davis, Jeff Dixon, Anthony Fingleton, Scott Winhauser
Oyuncular: Toby Kebbell, Maggie Grace, Ryan Kwanten, Ralph Ineson , Melissa Bolona, Ben Cross, Jamie Andrew Cutler, Christian Contreras, Jimmy Walker, Ed Birch, Moyo Akandé, James Barriscale, Mark Basnight, Keith D. Evans, Erik Rondell, Mark Rhino Smith, Brooke Johnston, Patrick McAuley, Leonardo Dickens, Stuart McQuarrie, Natacha Karam, J.R. Esposito, Veselin Troyanov, Derek Morse, Louis Reed
Filmin Türü: Aksiyon
Orijinal Adı: The Hurricane Heist
Yapımcı Firma: Dream Team
Yapım Yılı: 2018
Yapım Ülkesi: ABD
Orijinal Dili: İngilizce
Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)
Vizyon Tarihi: 25.05.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema The Hurricane Heist Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement