The Shape Of Water Filmi - Son Dakika
Sinema

The Shape Of Water Filmi

The Shape Of Water Filmi

The Shape of Water filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. The Shape of Water filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

20.11.2017 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soğuk savaş dönemi Amerika'da geçen hikayede, Elisa yalnız bir kızdır. Sessiz, rutin bir hayatı olan Elisa, gizli ve yüksek güvenlikli bir devlet laboratuvarında temizlikçi olarak çalışır. Elisa iş arkadaşı Zelda ile devletin yaptığı gizli bir deneyi keşfeder ve suda hapsedilen insansı bir yaratığı acımasız deneyden kurtarmaya çalışırlar.

Guillermo del Toro'nun yönetmenliğini üstlendiği in oyuncu kadrosunda Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones, Michael Stuhlbarg, Octavia Spencer yer alıyor.

Yönetmen: Guillermo del Toro

Senaryo: Guillermo del Toro, Vanessa Taylor

Oyuncular: Sally Hawkins, Michael Shannon, Richard Jenkins, Octavia Spencer, Michael Stuhlbarg, Doug Jones, David Hewlett, Nick Searcy, Stewart Arnott, Nigel Bennett, Lauren Lee Smith, Martin Roach, Allegra Fulton, John Kapelos, Morgan Kelly, Marvin Kaye, Dru Viergever , Wendy Lyon, Cody Ray Thompson, Diego Fuentes, Madison Ferguson, Jayden Greig, Karen Glave, Danny Waugh, Dan Lett, Deney Forrest, Brandon McKinght, Cylde Whitham, Jonelle Gunderson, Cameron Laurie

Filmin Türü: Macera

Orijinal Adı: The Shape of Water

Yapımcı Firma: Fox Searchlight Pictures

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 123 dk.

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 16.02.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema The Shape Of Water Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement