Victoria And Abdul Filmi - Son Dakika
Sinema

Victoria And Abdul Filmi

Victoria And Abdul Filmi

Victoria and Abdul filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Victoria and Abdul filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

08.06.2017 17:54

Kraliçe Victoria’nın dikkate değer hükümdarlığının ileriki yıllarında geçen beklenmedik bir dostluğun olağanüstü gerçek hikayesi. Genç bir hizmetkar olan Abdul Karim, Kraliçe’nin Altın Jübilesi’ne katılmak üzere Hindistan’dan geldiğinde Kraliçe’den gördüğü beklenmedik ilgiye şaşıracaktır.

Kraliçe uzun süredir koruduğu konumunun kısıtlamalarını sorgularken ikisi birbirlerine karşı bir sadakatle, Kraliçe’nin ev halkının ve yakın çevresinin yok etmeye çalıştığı alışılmadık ve özverili bir bağ kurarlar. Dostlukları gelişirken Kraliçe, değişen dünyayı yeni gözlerle görmeye başlar ve insaniyetini neşeyle yeniden kazanır.

Yönetmen: Stephen Frears

Senaryo: Shrabani Basu, Lee Hall

Oyuncular: Olivia Williams, Judi Dench, Michael Gambon, Eddie Izzard, Tim Pigott-Smith, Simon Callow, Adeel Akhtar, Fenella Woolgar, Julian Wadham, Ali Fazal, Benjamin Haigh, Lasco Atkins , Ruth McCabe , Robin Soans, Jonathan Harden , Sukh Ojla

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: Victoria and Abdul

Yapımcı Firma: 0

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: Türkiye

Orijinal Dili: Türkçe

Dağıtıcı Firma: UIP Filimcilik

Vizyon Tarihi: 22.09.2017

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Victoria And Abdul Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement