1. Amatör Lig - Son Dakika
Spor

1. Amatör Lig

1. Amatör Lig

Bursa 1.Amatör Ligi'nde mücadele eden Arabayatağı Spor, bu yıl Spor Toto 2.Lig'e transfer ettiği 5 genç futbolcusuyla Bursa'nın futbol fabrikası oldu.

10.08.2013 12:10

Bursa 1. Amatör Ligi'nde mücadele eden Arabayatağı Spor, bu yıl Spor Toto 2. Lig'e transfer ettiği 5 genç futbolcusuyla Bursa'nın futbol fabrikası oldu.

Türkiye 1. Ligi'ne Volkan Şen, Metin Depe gibi yıldız futbolcular kazandıran Bursa Amatör Lig temsilcisi Arabayatağı Spor bu yılda Ankaragücü'ne Berhan Onat ve Eftal Ekeryılmaz, TKİ Tavşanlı Linyitspor'a Ali Şahin ve Ömer Buldu, Bucaspor'a Ertuğrul Kurtul'u transfer etti. Arabayatağı Spor her yıl Türkiye ligindeki profesyonel kulüplere transfer ettiği futbolcularla Bursa'nın futbolcu fabrikası olarak anılmaya başlandı.

Arabayatağı Spor uzun yıllardır alt yapıya verdiği emeğin meyvelerini alamaya başladı. Türk futboluna daha önce Volkan Şen, Metin Depe, İlhan Depe ve İzzet Kaya gibi yıldız futbolcular kazandıran Arabayatağı Spor Kulübü bu yıl 5 futbolcusunu profesyonel lig takımlarına transfer ederek Türk futboluna bir çok profesyonel lig takımının yapamadığı hizmeti yapıyor.

Arabayatağı Spor'dan 2. Lig takımlarına transfer olan futbolcular Arbayatağı Spor'un Türkiye'de bir çok kulübün yapamadığını yapıp, amatör kümeden profesyonel lig takımlarına bir çok futbolcu transfer ettiğini söylediler. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 1. Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement