1. Avrupa Oyunları - Son Dakika
Son Dakika Logo

1. Avrupa Oyunları

22.06.2015 16:26

1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) erkekler bireysel okçulukta İspanyol Miguel Alvarino Garcia altın madalya kazandı.

1. Avrupa Oyunları'nda (Bakü 2015) erkekler bireysel okçulukta İspanyol Miguel Alvarino Garcia altın madalya kazandı.

Tevfik Behramov Stadı'nda düzenlenen erkekler bireysel okçuluk müsabakalarında finalde Hollandalı Sjef van den Berg'i 7-1 mağlup eden İspanyol sporcu Garcia, altın madalyanın sahibi oldu. Finalde kaybeden Berg, gümüş madalyada kaldı.

Yarı final mücadelesinde Polonyalı Slawomir Naploszek'i 7-3 yenen Belaruslu Anton Prilepov ise bronz madalyayı boynuna taktı.

Erkekler bireysel okçulukta mücadele eden Türk sporcular Fatih Bozlar ve Mete Gazoz eleme turunda, Yağız Yılmaz ise ikinci turda elenmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 1. Avrupa Oyunları - Son Dakika


Advertisement