1968 Diyarbakırspor Transfere Başladı - Son Dakika
Spor

1968 Diyarbakırspor Transfere Başladı

1968 Diyarbakırspor Transfere Başladı

1968 Diyarbakırspor Kulübü Teknik Patronu Nevzat Türker, transfer yapacaklarını ancak, sırf "transfer yaptık" demek için futbolcu almayacaklarını söyledi.

05.01.2015 23:32

1968 Diyarbakırspor kulübü teknik patron Nevzat Türker gözetiminde 2.devre hazırlıklarını sürdürürken takımda ihtiyaç duyulan transfer çalışmalarında da ince eleyip sık dokuyor.

Teknik Direktör Nevzat Türker; "Kamp çalışmalarımızı şehir dışında değil de Diyarbakır'da sürdürüyoruz. Transferlerde acele etmiyoruz, bu takımın sokağa atılacak parası yok. Bilmediğimiz izlemediğimiz sporcuları almıyoruz. Bu konuda çok titiz davranıyoruz. Şuana kadar Mardinspor'dan Salih Kartal, Kurtalanspordan İkram Aydoğan ile tecrübe abidesi eski sporculardan Serdar Nabikoğlu ile anlaştık" diye konuştu.

Akyol: Bu Takım Hak Ettiği Yere Gelecek

1968 Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Bedirhan Akyol da, 18 0cakta başlayacak 2.devre için hazırlıklarını sürdüren takıma, teknik heyetin raporları doğrultusunda takviyeler yapacaklarını deli getirdi. İkinci yarıda bambaşka bir takım izleteceklerini ifade eden Akyol, "Bu konuda kendilerine güveniyorum. inanıyorum ki bu takım hakkettiği yerlere gelecek" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor 1968 Diyarbakırspor Transfere Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement