2014 Dünya Kupası - Son Dakika
Spor

2014 Dünya Kupası

2014 Dünya Kupası

2014 Dünya Kupası C Grubu maçında bu akşam Kolombiya ile Fildişi Sahilleri karşı karşıya geldi.

19.06.2014 21:11

2014 Dünya Kupası C Grubu maçında bu akşam Kolombiya ile Fildişi Sahilleri karşı karşıya geldi. Mücadeleden Kolombiya 2-1 galip ayrıldı.

Estadio Nacional'da oynanan maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Maçın 7. dakikasında sahaya top desenli balonların atılması ile maç kısa süreli durdu ve balonların çıkartılmasının ardından mücadele hakem atışı ile devam etti. Fildişi Sahilleri'nin daha fazla baskı kurduğu ilk yarıda gol olmadı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda ilk gol Kolombiya'dan geldi. 64. dakikada sol köşeden kullanılan kornerde ön direkte topa iyi yükselen James Rodriquez'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. (1-0) Ardından Kolombiya farkı 2'ye çıkardı. 70. dakikada Teofilo'nun pasında ceza sahası içinde topla buluşan Quintero, takımının 2. golünü kaydetti. (2-0) Fildişi Sahilleri'nin cevabı ise gecikmedi. 73. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Gervinho topu ağlara gönderdi ve farkı 1'e indirdi. (2-1) Maçta başka gol olmayınca Kolombiya, Fildişi Sahilleri'ni 2-1 mağlup etti.

Trabzonsporlu oyuncular Sol Bamba ile Didier Zokora mücadelede 90 dakika boyunca forma giydi. Yıldız oyuncu Didier Drogba ise 60. dakikada Bony'nin yerine oyuna girdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor 2014 Dünya Kupası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement