Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi - Son Dakika
Spor

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi

Acıbadem Bayanlar Voleybol 1.Ligi'ne yükselen Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nın oyuncuları vatandaşlarla buluştu.1.lig maçları öncesinde kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nın...

03.09.2013 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Ligi'ne yükselen Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nın oyuncuları vatandaşlarla buluştu.

1. lig maçları öncesinde kadrosunu yeni transferlerle güçlendiren Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nın oyuncuları ve yeni transferlerinin tanıtımı Çağlar Kaynak Basket Sahası'nda yapıldı. Geçen seneden Ayşe Kılıç, Burcu Bircan, Müge Ocakçı ve Elif Baran yola devam ederken, kadroya 10 yeni oyuncuyu dahil edildi. Yeni sezonda kadroya Ecem Alıcı, Cansu Aydınoğulları, Funda Bilgi, Ivana Nesovic, Jovana Vesovic, Ebru Mandacı, Selin Doğan, Duygu Sipahioğlu, Melis Ece Yurtsever ve Cansu Güngör katıldı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyespor'un zorlu zamanlardan geçerek, 1. lige yükseldiğini, bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Takımın 1987'de kurulduğunu belirten Gökhan, "O zamanlar hem basketbol, hem de voleybolda mücadelemiz sürüyordu. Sonra bunun belediye imkanlarıyla yürümeyeceğini görerek, mücadeleyi tek branşa düşürmeye karar verdik ve voleybolda bir hedef koyduk. Birinci lige çıkmak için çaba gösterdik. Uzun yıllar da bu mücadeleyi sürdürdük. Her zaman başarılı bir takımımız vardı. Hep ilk dördün içinde kaldık, ama azmettik. Bu sene birinci lige çıkma fırsatını ele geçirdik" dedi.

Gökhan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"İmkanları kısıtlı, güçlü sponsorları olmayan bir şehrin küçük bütçelerle başarıya ulaşması son derece önemli. Bu şampiyonluğu bize getiren kızlarımıza, arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından takım oyuncuları ve takıma yeni dahil olan oyuncular sahneye davet edilerek, kendilerine çiçek takdim edildi. Program toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement