Afrika Aslanı Rigobert Song: Gerçekten Çok Uzaklardan Geri Geldim - Son Dakika
Spor

Afrika Aslanı Rigobert Song: Gerçekten Çok Uzaklardan Geri Geldim

Eski Galatasaray ve Trabzonsporlu Song, beyin kanaması sonrasındaki tedavi sürecini "Gerçekten çok uzaklardan geri geldim. Komadan çıktığımda 60 kiloydum." sözleriyle anlattı.

24.12.2016 13:10  Güncelleme: 15:54

Süper Lig'de uzun yıllar top koşturan "Afrika aslanı" lakaplı Rigobert Song, ekim ayında beyin anevrizması sebebiyle geçirdiği beyin kanamasının ardından komaya girmiş ve uzun süre yaşam mücadelesi vermişti.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Paris'te gördüğü tedavinin ardından hayati tehlikeyi atlatan ve rehabilitasyon sürecine devam eden Kamerun Milli Takımı'nın eski kaptanı, Fransa'nın L'Equipe gazetesine konuştu.

"GERÇEKTEN ÇOK UZAKLARDAN GERİ GELDİM"

Tedavi sürecini, ''Gerçekten çok uzaklardan geri geldim. Komadan çıktığımda 60 kiloydum! Benim gibi fizik gücüne sahip olan bir insan nasıl bu hâle gelebilir?'' sözleriyle özetleyen Song, ''Rehabilitasyon için hastaneye geldiğimde oradakilere yardım ediyorum. Çünkü onların neler hissettiğini çok iyi biliyorum. Tekerlekli sandalyedeki insanlara sürekli cesaret vermeye çalışıyorum.'' diyerek bu konudaki hassasiyetinin geçirdiği hastalık sürecinden sonra değiştiğini ifade etti.

Afrika Aslanı Rigobert Song: Gerçekten Çok Uzaklardan Geri Geldim

Son Dakika Spor Afrika Aslanı Rigobert Song: Gerçekten Çok Uzaklardan Geri Geldim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement