Akhisar, İkinci Devreye 3 Eksik ile Başlıyor - Son Dakika
Spor

Akhisar, İkinci Devreye 3 Eksik ile Başlıyor

Akhisar, İkinci Devreye 3 Eksik ile Başlıyor

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 24 Ocak Cumartesi saat 19.00’da Manisa 19 Mayıs Stadı’nda konuk edeceği Eskişehirspor maçı hazırlıklarını bugün tamamladı ve Manisa’da Holiday İn Otel’de kampa girerek burada maç saatini bekleyecek.

23.01.2015 15:44

Spor Toto Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 24 Ocak Cumartesi saat 19.00'da Manisa 19 Mayıs Stadı'nda konuk edeceği Eskişehirspor maçı hazırlıklarını bugün tamamladı ve Manisa'da Holiday İn Otel'de kampa girerek burada maç saatini bekleyecek.

Roberto Carlos'un da ilk resmi lig maçına çıkacağı Eskişehirspor karşılaşmasına nasıl bir kadro çıkaracağı ise merak konusu oldu. Yeşil-siyahlılarda hazırlık maçlarında İsmail Konuk ve Yiğit Gökoğlan sağ arka adalesinde yırtık olduğu ve Kenan Özer'in ise ayak bileğinde ödem oluştuğundan dolayı Eskişehirspor kadrosuna alınmadığı bildirildi. Hakem Bülent Yıldırım'ın yöneteceği Eskişehirspor karşısında Carlos'un kalede Oğuz, defansta Ahmet Cebe, Douglas, Orhan Taşdelen ve Güral Vural, orta saha Jorje Vaz Te, Zokora, Dilas de Costa, Sertan Vardar ve forvet arkası Bilal Kısa, forvette ise Gekas ilk 11'i ile sahaya çıkması bekleniyor. Öte yandan Gekas ve Merter Yüce üçer sarı kart sınırında bulunduğu bildirildi.

Akhisar Belediyespor yönetimi ise bilet fiyatlarını açıkladı; misafir takım 10 TL, kale arkası 10 TL, akigo maraton 11 TL, kapalı alt 15 TL ve VIP 20 TL olarak satışa sunuluyor.

Akhisar Belediyespor'da ara transfer döneminde Saidi Ntibazonkiza, Djoum, Kerim Zengin, Çağlar Birinci ve Uğur Demirok takımdan ayrılırken, Custodio, Jorge Vaz Te, Luan, Zeki Ayvaz, Orhan Taşdelen, Pekin Köşnek, Sertan Vardar ve Yiğit Gökoğlan kadroya dahil oldu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Akhisar, İkinci Devreye 3 Eksik ile Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement