Albert Riera Veda Etti - Son Dakika
Spor

Albert Riera Veda Etti

Albert Riera Veda Etti

Galatasaray, Albert Riera ile yollarını ayırdığını duyurduktan sonra, İspanyol futbolcu twitter aracılığı ile taraftarlara veda etti.

29.01.2014 14:45

Galatasaray, Albert Riera ile yollarını ayırdığını duyurduktan sonra, İspanyol futbolcu twitter aracılığı ile taraftarlara veda etti. Sarı-kırmızılı golcü oyuncu Burak Yılmaz'da, eski takım arkadaşını unutmayarak Riera'ya teşekkür etti.

Sarı-kırmızılı takımda, yabancı sınırlaması sebebiyle yolların ayrıldığı Alber Riera, twitterdan taraftarlara veda etti. Riera, "Geçen yıl Şampiyonlar Ligi'nde harika bir iş çıkardık. Umarım Galatasaray bu başarıyı tekrarlar. Ancak bu yıl geçen yıldan daha zor olacak. Dilerim Galatasaray hem ligde, hem de Şampiyonlar Ligi'nde şansı yanında olur. Bu takımın parçası olduğum için her zaman gurur duyacağım" dedi.

İspanyol futbolcu, Galatasaray'ın her zaman kalbinde olacağını da ifade ederek, destekleri için Galatasaray taraftarına da teşekkürlerini iletti. Riera, sarı-kırmızılı taraftarların kendisi için İspanyolca açtığı pankartı da hesabından paylaşarak, teşekkür etti.

Galatasaraylı golcü futbolcu Burak Yılmaz, Albert Riera için kendi twitter hesabından, 'Herşey için teşekkürler Riera' yazdı ve birlikte gol sevinci yaşadıkları bir fotoğraflarını paylaştı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Albert Riera Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement