Galatasaray'lı Telles ve Melo Brezilya Milli Takımı'na Geri Dönebilir - Son Dakika
Spor

Galatasaray'lı Telles ve Melo Brezilya Milli Takımı'na Geri Dönebilir

Galatasaray\'lı Telles ve Melo Brezilya Milli Takımı\'na Geri Dönebilir

Brezilya'da Scolari'nin yerine getirlen Carlos Dunga'nın kadroda değişiklikler yapabileceği ve oluşturulacak yeni ekipte Telles ve Melo'nun da olabileceği konuşuluyor.

26.07.2014 07:09  Güncelleme: 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kupası’na yedi gollü Almanya hezimeti ile veda eden Brezilya’da taşlar yerinden oynadı. Luis Felipe Scolari görevden ayrılırken, takımın başına Carlos Dunga getirildi. Sambacılar’ı daha önce 2006-2010 arası dönemde de çalıştıran 50 yaşındaki teknik adam, ikinci kez bu göreve layık görüldü.

Scolari tarafından kadroda düşünülmeyen Galatasaray’ın iki Brezilyalı futbolcusu için bu yeni dönem aynı zamanda yeni bir umut oldu. Acaba, bazı yeni isimlere açılması beklenen kadroda bu iki oyuncu da kendilerine yer bulabilecekler miydi? Bu konuda ülkede nasıl bir atmosferin bulunduğunu anlayabilmek için Brezilyalı meslektaşlarımızın görüşlerine başvurduk ve ‘Dunga Felipe Melo ve Alex Telles’i milli takıma alır mı?’ diye sorduk. Gelen cevaplar, Brezilyalılar’ın Melo konusunda ikiye bölündüğünü gözler önüne sererken, Telles konusunda ise pozitif anlamda daha tutarlı olunduğunu gösterdi.

Skorer

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray'lı Telles ve Melo Brezilya Milli Takımı'na Geri Dönebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement