Başakşehir, Emre Belözoğlu İçin Alper Potuk'u İstedi - Son Dakika
Spor

Başakşehir, Emre Belözoğlu İçin Alper Potuk'u İstedi

Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu'yu isteyen Fenerbahçe'den Alper Potuk'u talep etti. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor.

11.07.2017 08:50  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Emre Belözoğlu - Fenerbahçe flörtünün ilk konuşulduğu günlerde "Yerine oyuncu almadığımız sürece Emre'yi vermem" diyen Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'a takımın hocası Avdullah Avcı'dan sürpriz bir talep geldiği ileri sürüldü.

Buna göre tecrübeli teknik adamın, Gümüşdağ ile görüşerek Alper Potuk karşılığında Emre'nin gidişine sıcak bakabileceğini söylediği kaydedildi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Fotomaç'ın haberine göre, Avcı'nın "Fenerbahçe, eski kaptanı ile ilgileniyorsa biz de onlardan Alper'i alalım" önerisi sunduğu; ancak o zaman Belözoğlu'nun gidişine sıcak bakacağı gelen haberler arasında.

Başakşehir, Emre Belözoğlu İçin Alper Potuk'u İstedi

Önceki gün "Emre için resmi teklif almadık" diyen Başakşehir cephesi ile sarı- lacivertli yönetim arasında aracılar vasıtasıyla görüşmelerin başladığı da bir diğer iddia olarak konuşuluyor.

BAŞAKŞEHİR'DEN AÇIK KAPI: ŞARTLARA GÖRE BELLİ OLUR

Başakşehir Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Saral, dün Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a açıklamalar yaptı.

Kaptan Emre'yi takımda tutmak istediklerini ifade eden Saral, "Ancak başkanımız bu durumu tolere eder mi bilemiyorum. Tamamen o zamanki şartlara bağlı. Şartlar ne olur, hep birlikte göreceğiz" diyerek transfere açık kapı bıraktı.

Başakşehir, Emre Belözoğlu İçin Alper Potuk\'u İstedi
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Başakşehir, Emre Belözoğlu İçin Alper Potuk'u İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement