Amrabat Malaga'yı Avrupa'ya Taşıdı" - Son Dakika
Spor

Amrabat Malaga'yı Avrupa'ya Taşıdı"

Amrabat Malaga\'yı Avrupa\'ya Taşıdı"

Nordin Amrabat'ın attığı golle Malaga'ya üst üste beşinci maçını kazandırdığına dikkat çeken İspanyollar, bir kez daha Galatasaraylı futbolcuya övgü yağdırdı.

09.11.2014 14:26

Galatasaray'dan kiralık olarak gittiği Malaga'da üstün bir performans ortaya koyan Nordin Amrabat dün bir kez daha takımını kurtaran isim oldu. Mavi-beyazlıların Eibar ile oynadığı karşılaşmanın 90. dakikasında penaltıdan fileleri havalandıran Faslı futbolcu, 2-1'lik galibiyeti getirdi.

Ligde bu sezon üçüncü golünü kaydeden Amrabat'a İspanyol basınından övgü gelirken Malaga'nın oyuncunun golü sayesinde tarih yazdığına dikkat çekildi. Daha önce sadece bir kez ligde 5 maç üst üste kazanan takım için "Malaga ligde üst üste beş maç kazanarak tarihi bir seri yakaladı" satırlarına yer verilirken, bir galibiyet daha almaları halinde rekorun kırılacağı duyuruldu.

Marca gazetesi, Malaga-Eibar maçı için yaptığı değerlendirmede, 7.5 puan verdiği Amrabat'ı, aynı puanı verdiği Camacho ile birlikte maçın en iyisi olarak gösterdi. Daha önceki iki haftada da oyuncunun karşılaşmaların en iyisi olduğuna dikkat çekildi: "Artık alışala geldiği üzere Amrabat hata yapmadı ve üç puanı takımına getirdi".

Malaga Hoy gazetesi, La Liga'yı ilk altı sırada tamamlayan takımların Avrupa kupalarına katılabildiğine gönderme yaptığı başlığında, "Amrabat Malaga'yı Avrupa'ya taşıdı" ifadesini kullanarak oyuncunun gecenin yıldızı olduğunu vurguladı. 27 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde Marca gazetesinin, La Liga'da Ekim ayı en iyi 11'inde gösterilmişti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Amrabat Malaga'yı Avrupa'ya Taşıdı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement