Kanarya yeni golcüsünü Barcelona'dan getiriyor - Son Dakika
Spor

Kanarya yeni golcüsünü Barcelona'dan getiriyor

Fenerbahçe aradığı golcüyü Barcelona'da buldu. Sarı-lacivertliler, Katalan deviyle yolları ayırmaya hazırlanan Luuk de Jong'a satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapmaya hazırlanıyor.

15.12.2021 22:58  Güncelleme: 00:04

Fenerbahçe gol yollarında yaşadığı problemi çözmek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler Barcelona'nın takımda düşünmediği Hollandalı golcü Luuk de Jong için devreye girdi.

BARCELONA FORMASIYLA 11 MAÇTA 1 GOL ATTI

Mundo Deportivo'nun haberine göre, sarı-lacivertliler teknik direktör Xavi'nin istediği katkıyı veremeyen Hollandalı futbolcu için satın alma opsiyonlu kiralık teklifi yapacak. Haberde 31 yaşındaki golcünün ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye katılmaya sıcak baktığı belirtilirken, kulübün futbolcunun maaş taleplerini karşılayabilecek durumda olduğu yazıldı. 31 yaşındaki futbolcu 2019 yazında PSV Eindhoven'dan Sevilla'ya 12.5 milyon euroya transfer olmuştu. Luuk de Jong geçen sezon Sevilla formasıyla çıktığı 47 maçta 9 gol kaydetti. Hollandalı bu sezon Barça ile 11 maçta 1 gol üretti.

Kanarya yeni golcüsünü Barcelona\'dan getiriyor

Son Dakika Spor Kanarya yeni golcüsünü Barcelona'dan getiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Osman Berk: Bu nasıl bir mantıktır anlamıyorum..dalga geçer gibi 11 maçta 1 gol veya 47 maçta 9 gol atana golcü mu denir..yapmayın yaaa...bu insanlarla bu kadar da alay edilmez ki yaaa..neymiş ünlü tecrübeli golcü bilmem ne..attığı belli yaşı belli..zaten nerde bı istenmeyen kalitesiz varsa fener alıyor..nerde o eski heyecanlar..nerde o eski maç dinlerken heyecandan kirdigimiz volkman radyolar..ne günlerdi beee...kardeşim şişirme işini birakalim.golcü deyip insanları beklentiye sokmanın bı anlamı yok ki... 0 0 Yanıtla

Advertisement