Anderlechtlilerden Ada'ya Wasilewski Ziyareti - Son Dakika
Spor

Anderlechtlilerden Ada'ya Wasilewski Ziyareti

Anderlechtlilerden Ada\'ya Wasilewski Ziyareti

Leicester City'e transfer olan Marcin Wasilewski, 6 yıl futbol oynadığı Anderlecht taraftarlarınca, geçen haftaki Millwall maçında onurlandırıldı.

04.12.2013 23:36  Güncelleme: 08:27

2007 yılında Lech Poznan'dan transfer olduğu Anderlecht'te 6 sezon oynadı ve 3 lig şampiyonluğu yaşadı Wasilewski. 30 Ağustos 2009 tarihinde Standard Liege ile oynadıkları maçta Axel Witsel'in müdahalesi ile ayağı hem fibula hem de kaval kemiğinden kırılmıştı ve Polonyalı'nın sahalara dönüşü tam 9 ay aldı. Hatta Ekim 2012'de Witsel, Zenit forması giyerken Şampiyonlar Ligi mücadelesinde ikili tekrar karşılaşmış, maç öncesinde Witsel'in elini sıkmayacağını söyleyen Wasilewski son anda kararını değiştirip ortamı yine gerginleştirmemek için kendisine uzatılan eli geri çevirmemişti.

Leicester City, Anderlecht ile kontratı biten savunmacıyı sezon başı kadrosuna kattı ama elbette Belçikalılar onu unutmadı. Cumartesi günü Leicester'ın Millwall ile Filbert Street'te oynadığı maç için korner bayrağının arkasına kümelenen Anderlecht taraftarları maç bitiminde yanlarına gelen Wasilewski'yi omuzlarına alarak büyük bir sevgi gösterisinde bulundular. Daha önce taraftarların eski futbolcularını hatırladıklarını veya bireysel olarak maçları ziyaret ettiklerini duymuştuk ama böyle organize biçimde başka bir ülkeye gidip vefa göstermek futbol adına çok hoş bir örnek.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Anderlechtlilerden Ada'ya Wasilewski Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement