Antalyaspor'da Mehmet Sedef, Kadro Dışı - Son Dakika
Spor

Antalyaspor'da Mehmet Sedef, Kadro Dışı

Antalyaspor\'da Mehmet Sedef, Kadro Dışı

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Mehmet Seyfettin Sedef süresiz kadro dışı bırakıldı, 4 futbolcuya para cezası verildi.

17.02.2015 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor A.Ş Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, yaptığı açıklamada, 14 Şubat'ta oynanan Orduspor karşılaşmasında alınan sonucun kendilerini üzdüğünü ve şaşırttığını belirtti.

Yönetim kurulu üyelerinin söz konusu sonuç nedeniyle dün akşam toplanarak, bazı kararlar aldığını bildiren Ceylan, "Kulübümüz futbolcusu Mehmet Seyfettin Sedef süresiz kadro dışı kaldı ve kendisine A takımdan ayrı bir çalışma alanı ile hoca tahsis edildi" dedi.

Orduspor müsabakasında alınan sonuç nedeniyle A takıma en üst seviyede para cezası verildiğini belirten Ceylan, Futbolcu Lamine Diarra'nın A takım kaptanlığına, Erman Kılıç'ın ise ikinci kaptanlığa getirildiğini kaydetti.

Ceylan, yönetim kurulu üyelerince alınan diğer kararları şu şekilde açıkladı:

"Kulübümüz futbolcusu Şahin Aygüneş'e özel yaşantısına dikkat etmemesi nedeniyle 25 bin lira, Zeki Yıldırım, Arif Şahin ve Sezer Badur'a da takımdaşlık ruhuna aykırı davranmaları nedeniyle 10'ar bin lira para cezası verildi."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Antalyaspor'da Mehmet Sedef, Kadro Dışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • kemal: Bence Sedef hak etti ayrıca gökhan Karadeniz nasıl futbolcu olmuş anladım mahalli futbol cu bile olamazlar aras gittiği her takım küme düşüyor iyi olsa Sergen göndermez alınması büyük hata eğer bunlar futbolcuysa futbol bitmiştir 0 0 Yanıtla
  • ahmet: Bütün suç mehmet sedefin mi yani yazık antalyalı yöneticilere koskoca takım da bir tek o adam mı oynamadı maçı seyretmediler her hallerin den belli yolcuları kalenin önünde topa vurmasını bilmiyor. Milyon dolar verdikleri adam top oynamıyor fatura mehmet sedefe kesiliyor ve diğer futbolculara kesilen cezalar çok komik yani. Aça antalya yenseydi bu cezalar verilcekmiydi bunu çok merak ediyoruz. Bunu bir yönetici açıklasın bakalım galip gelseler böyle mi olacak tı. Gözlerini orduspor açtı herhalde bu maçtan sonra belli oldu. Geçmiş olsun antalya 0 0 Yanıtla

Advertisement