Arsenal Taraftarı, Eboue'yi Geri İstiyor - Son Dakika
Spor

Arsenal Taraftarı, Eboue'yi Geri İstiyor

İngiliz taraftarlar, Debuchy'nin performansını yeterli bulmayınca eski Galatasaraylı Emmanuel Eboue'nin Arsenal'e geri dönmesi için kampanya başlattı.

28.10.2015 15:04  Güncelleme: 15:08

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra kendine kulüp bulamayan Emmanuel Eboue için eski kulübüne dönme fırsatı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılılara 2011'de Arsenal'den gelen Fildişi Sahilli futbolcu, bu sezon başına kadar dört yıl kaldığı Cim Bom'dan ayrılmıştı.

Premier Lig'de 22 puanla Manchester City ile zirveyi paylaşan Arsenal, Capital One Kupası mücadelesinde Sheffield Wednesday'e 3-0'la mağlup olarak taraftarını hayal kırıklığına uğrattı. Mücadelede özellikle sağ bek oyuncusu Mathieu Debuchy'nin performansı mağlubiyet kadar dikkat çeken bir başka unsur oldu.

TARAFTAR, EBOUE'Yİ GERİ İSTİYOR

Her ne kadar Fransız menajer Arsene Wenger, oyuncusundan memnun olduğunu açıklasa da, Arsenal taraftarları sosyal medya üzerinden Debuchy hakkında tepki dolu mesajlar yazdı. Çoğunluk, ülkemizde Galatasaray forması da giyen eski Arsenal'li yıldız Emmanuel Eboue'nin, Debuchy'den çok daha iyi bir oyuncu olduğunu belirtirken, bazı taraftarlar Fildişili futbolcunun geri dönmesi yönünde fikir birliğine vardı.

3 YIL GALATASARAY'DA OYNADI

6 yıl Arsenal forması giyen 32 yaşındaki Eboue, 2011-2015 yılları arasında 3 sezon Sarı-Kırmızılı forma için ter dökmüş ve geçtiğimiz yıl yabancı kuralı nedeniyle kadro dışı bırakılan deneyimli oyuncu, bu sezon başında serbest kalmıştı.

Arsenal taraftarları tarafından Twitter'da paylaşılan Eboue yorumları:

*Şu anda Debuchy'nin yerine Eboue'nin takımda olmasını isterdim.
*Sagna'nın yerine Debuchy'yi aldık. Keşke yalnızca Eboue'yi geri getirebilseydik.
*Eboue > Debuchy
*Eboue Debuchy'den çok daha iyi bir oyuncuymuş.

Arsenal Taraftarı, Eboue\'yi Geri İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Arsenal Taraftarı, Eboue'yi Geri İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Cetin Tekin: Gs de neden beğenmediler anlamış değilim 6 0 Yanıtla
  • ROJ: Arsenal kim Barca da istiyor 3 1 Yanıtla
  • ROJ: dalga geçmşler 3 0 Yanıtla
  • .......: GSNİN EN BÜYÜK APTALLIĞI ADAMIN ÖNÜNE BABA GİBİ Bİ SÖZLEŞME YAPIP UCUZ Bİ RAKAM VERİCEKTİNİZ.ADAM YATARAK 3 MİLYON EURO YANİ 9 MİLYON ALDI ALT YAPIDA ATALANARAK.STRATTEJİYİ İYİ KURAMAYIN SORNA BORÇ BATAĞINDA YÜZERİZ BÖYLE.Kİ KALSAYDIDA İŞ YAPARDI YİNE SABRİYE KALDIK.KÖTÜMÜ HAYIR EBUENİN BİRAZ KÖTÜSÜ EBUE BUNDAN DAHA İYİDİR 2 0 Yanıtla
  • addo keles: ahaha aman geri gitsin 1 1 Yanıtla

Advertisement