Aslan'dan Sürpriz Hamle - Son Dakika
Spor

Aslan'dan Sürpriz Hamle

Aslan\'dan Sürpriz Hamle

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, yaptığı açıklama İtalyan stoper Andrea Ranocchia’nın transferinden vazgeçildiğini söyledi.

02.02.2014 20:01

Galatasaray'da Oğuzhan Kayar şoku

Ara transfer döneminin son günleri yaklaşırken, Sarı-Kırmızılılarda önemli gelişmeler yaşanıyor. Başkan Ünal Aysal, NTV Spor'a konuştu ve İtalyan oyuncu Andrea Ranocchia'nın transferinden vazgeçildiğini söyledi. Yeni hedef ise, Arjantin'de Boca Juniors forması Guillermo Burdisso. Galatasaray, Ranocchia takımı Inter'in oyuncunun kiralanmasına sıcak bakmadığı için transferden vazgeçerken, yeni transfer ise Avrupa futbolunun yakından tanıdığı ve İtalya'nın Genoa takımında forma giyen Nicolas Burdisso'nun kardeşi olan  Guillermo Burdisso.

Guillermo Burdisso kimdir?

İtalya'da uzun zamandır forma giyen Avrupa'nın tanınan futbolcularından olan Nicolas Burdisso'nun kardeşi olan Guillermo Burdisso, futbol kariyerini Arjantin'in Boca Juniors takımında sürdürüyor. 2010-11 sezonunda bir yıl Roma'da kiralık olarak forma giyen ancak sadece 4 maç çıkan 25 yaşındaki futbolcu, Boca Juniors formasıyla çıktığı 39 maçta üç gol kaydetmeyi başardı. Ayrıca stoper oyuncusu Arjantin formasıyla 1 maça çıktı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Aslan'dan Sürpriz Hamle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement