Atletico'da Adrian da Uzattı - Son Dakika
Spor

Atletico'da Adrian da Uzattı

Atletico\'da Adrian da Uzattı

Kulüp tarihinin en şaşalı dönemlerinden birini yaşayan Atletico Madrid'de, takımdan ayrılacağı iddia edilen İspanyol golcüyle yeni sözleşme imzalandı.

18.12.2013 11:15  Güncelleme: 11:19

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

Atletico Madrid kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, Adrian Lopez ile 2018 yazına kadar sürecek yeni bir kontrat yapıldığı bildirildi.

2011 yazında Deportivo La Coruna'dan Madrid temsilcisine transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, "Çok mutluyum. Atletico'da devam etmek hep öncelikli hedefimdi. Takım harika ve en iyi seviyede kalıp arkadaşlarıma yardımcı olmak istiyorum" dedi.

Atletico Madrid sportif direktörü Jose Luis Perez Caminero ise, "Adrian harika bir futbolcu ve projemizin kalıcı isimlerinden biri oldu. Yeni hedeflere atıldığımız sezonun başında takıma gelen biriydi ve bu yüzden kendisiyle imzalamak da bizim için çok özel" şeklinde konuştu.

İspanyol yıldız, Atletico'da forma giydiği toplam 122 resmi maçta 26 kez fileleri havalandırdı.

Danimarka'da düzenlenen 2011 Avrupa U-21 Şampiyonası'nda zafere ulaşan İspanya Milli takımının formasını giyen Adrian Lopez, kaydettiği 5 golle turnuvayı gol kralı olarak tamamlamış ve Altın Ayakkabı ödülünü almıştı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Atletico'da Adrian da Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement