Atletizmde Yoğun Avrupa Mesaisi - Son Dakika
Spor

Atletizmde Yoğun Avrupa Mesaisi

Atletizmde hafta sonu hem Avrupa Atmalar Kış Kupası hem de EAA Permit Yürüyüş Yarışması yapılacak.

14.03.2014 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atletizmde bu hafta sonu yoğun geçecek. Hafta sonu hem Avrupa Atmalar Kış Kupası hem de Avrupa Atletizm Federasyonu (EAA) Permit Yürüyüş Yarışması yapılacak.

Avrupa Kış Atmalar Kupası, 15-16 Mart tarihlerinde Portekiz'in Lizbon kentinde gerçekleştirilecek. Türkiye kupada, erkekler gülle atmada Hüseyin Atıcı, Mehmet Yarımay ve Ercüment Olgundeniz, diskte İrfan Yıldırım, çekiçte Özkan Baltacı, bayanlarda ise gülle atmada Emel Dereli ile Elçin Kaya, ciritte Eda Tuğsuz, çekiç atmada Zeliha Uzunbilek, disk atmada ise Zehra Uzunbilek ile temsil edilecek.

Milli sporcularla birlikte kafilede Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Atmalar Koordinatörü Nimet Özdemir'in yanı sıra antrenörler İhsan Özden, Teodoru Agachi, Dimitar Georgiev Mindov, Zübeyde Yıldız, Göksel Dolgun ve Hikmet Tuğsuz da yer alacak.

EAA Permit Yürüyüş Yarışması, 16 Mart Pazar günü İsviçre'nin Lugano kentinde yapılacak. Milli atletlerden Şahin Şenoduncu, Özgür Ozan Pamuk, Serkan Doğan, Muratcan Karapınar ve Süleyman Baytar, madalya mücadelesi verecek. TAF Yürüyüş Koordinatörü Mustafa Akyavaş'ın yanı sıra antrenörler Sebahattin tatar, Mahmut Aluçluer ve Çetin Aslan da Lugano'da bulunacak. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Atletizmde Yoğun Avrupa Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement