Avrupa Halter Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Avrupa Halter Şampiyonası

Avrupa Halter Şampiyonası

Antalya'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda 94 kiloda Moldovalı Anatoli Ciricu silkme ve toplamda altın madalya kazandı.

14.04.2012 20:17

Antalya'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda 94 kiloda Moldovalı Anatoli Ciricu silkme ve toplamda altın madalya kazandı. Türk halterci İbrahim Arat, koparmada 171 kiloluk kaldırışıyla bronz madalya kazandı. İbrahim Arat, toplamda ise 380 kilo ile Avrupa 4.'lüğünde kaldı.

Antalya Kepez Spor Salonu'nda düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda koparmadaki ilk hakkında 165 kiloyu kaldıran Türk halterci İbrahim Arat, ikinci denemesinde 171 kiloda başarısız oldu. Son hakkında 171 kiloyu tekrar deneyen İbrahim Arat, bu kez başarılı oldu ve bronz madalyaya uzandı. Koparma müsabakalarında altın madalya 180 kilo kaldırışıyla Litvanyalı Aurimas Didzbalis'in, gümüş madalya ise 178 kilo ile Moldovalı Anatoli Ciricu'nun oldu.

Silkmede ilk denemesinde 205 kilo, ikinci hakkında da 209 kiloyu kaldıran milli halterci İbrahim Arat, son kaldırışta 212 kiloda podyuma çıktı. Ancak başarılı olamadı. Bu sonuçla, Arat sıralamada 5. oldu. Silkme kategorisinde Moldovalı sporcu Anadoli Cırıcu 224 kilo ile, toplamda ise 420 kilo ile birincilik kürsüsüne çıktı. Silkmede 215 kilo ve toplamda 395 kilo ile Litvanyalı Aurimas Didzbalis ikinci oldu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Avrupa Halter Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement