Avustralya Açık'ta Kuralar Çekildi - Son Dakika
Spor

Avustralya Açık'ta Kuralar Çekildi

Avustralya Açık\'ta Kuralar Çekildi

Gerçekleştirilen kura çekilişi sonucu sezonun ilk Grand Slam'inde ana tablo eşleşmeleri belli oldu.

11.01.2018 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık'ta ana tablo kuraları çekildi.

Melbourne kentinin 15-28 Ocak tarihlerinde ev sahipliği yapacağı turnuvadaki kura çekimi sonucu, tek erkeklerde dünya 1 numarası , ilk turda sıralamanın 81. basamağındaki Dominikli Victor Estrella Burgos ile eşleşti.

2 numaralı seribaşı , unvanını korumak için mücadele edeceği turnuvadaki ilk maçını, dünya 51 numarası Aljaz Bedene ile oynayacak.

Sakatlığı yüzünden 6 aydır kortlardan uzak kalan eski dünya 1 numarası Sırpise 14 numaralı seribaşı olarak katılacağı organizasyondaki ilk maçında 63. basamaktakiile karşılaşacak.

Halep'e 17 yaşında rakip

Tek kadınlar ana tablosunda ise dünya 1 numarası , ilk turda 17 yaşındaki Destanee Aiava'nın karşısına çıkacak. Ülkesinde düzenlenen turnuvaya wild card ile katılan Aiava, dünya sıralamasının 193. basamağında yer alıyor.

Halep gibi kariyerinin ilk Grand Slam şampiyonluğunu kovalayan 2 numaralı seribaşı , dünya 57'ncisi Rumen Mihaela Buzarnescu ile mücadele edecek.

3 numaralı seribaşıise turnuvaya, dünya 270 numarası Fransız Jessika Ponchet ile oynayacağı maçla başlayacak.

Doğum sonrası Grand Slam oynayacak seviyeye gelemediği için unvanını koruyamayacak olan 'ın yokluğunu, ablası Venus doldurmaya çalışacak. 5 numaralı seribaşı 'ı ilk turda, dünya 77'ncisi Belinda Bencic ile zorlu bir düello bekliyor.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Avustralya Açık'ta Kuralar Çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement