Baines İmzalıyor - Son Dakika
Spor

Baines İmzalıyor

Baines İmzalıyor

Everton’ın yıldız sol beki Leighton Baines ile kulüp arasındaki yeni kontrat görüşmelerinde sona gelindi.

15.01.2014 16:56

Manchester United menajeri David Moyes geçen yaz eski oyuncusu Leighton Baines'i Old Trafford'a getirmek için çok uğraşmış, Marouane Fellaini'yle birlikte yaptığı iki teklif de Everton tarafından reddedilmişti. Ocak transfer döneminde de bir hamle yapması beklenen İskoç menajer, Baines'in Everton'la kontrat uzatması sonrası diğer seçeneklere yönelmek zorunda kalabilir.

Kulübü ise 1,5 yıllık sözleşmesi kalan Baines'in en geç önümüzdeki yaz transfer yapması beklenirken tavan bedelden imzalamaya yakın olduğu bu yeni kontrat sonrası kariyerinin en olgun dönemlerini Everton'da geçirmesi kesinlik kazanacak gibi görünüyor. 2007 yazında Wigan'dan 6 milyon sterlin karşılığında transfer edilen 29 yaşındaki sol bek, sezon sonunda İngiltere Milli Takımı'yla birlikte Brezilya'da olacak.

Baines'le birlikte kulüpte kalması için uzun vadeli ve şartları lehine iyileştirilmiş bir yeni kontrat yapan genç yıldız Ross Barkley ise ayak parmağındaki kırık nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak. Şu sıralar Tenerife'de kamp yapan Everton'ın İngiltere'ye geri dönmesi sonrası hem Baines'in yeni kontrat görüşmelerinin, hem de Nikica Jelavic'in Hull City'e transferinin sonuçlanması bekleniyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Baines İmzalıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement