Balıkesirspor'a Uyarı - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor'a Uyarı

Balıkesirspor\'a Uyarı

Beyaz Grup'ta bu sezon düşme hattındaki takımlara kritik puanlar kaptıran Balıkesirspor, Körfez deplasmanı öncesinde temkinli davranıyor.

10.04.2013 15:32  Güncelleme: 15:34

Spor Toto 2'inci Lig Beyaz Grup'ta bu sezon düşme hattındaki takımlara kritik puanlar kaptıran lider Balıkesirspor, Körfez Futbol Kulübü deplasmanında benzer bir sürprizle karşılaşmamak için işi sıkı tutuyor.

İlk yarıda Denizli Belediyespor ve Körfez Futbol Kulübü ile berabere kalıp, önceki hafta evinde Gaziosmanpaşa'ya yenilerek bu 3 karşılaşmada 7 puan kaybeden Balıkesirspor, pazar günkü randevudan galibiyetle dönerek rakipleriyle 8 puanlık farkı korumayı amaçlıyor.

Gaziosmanpaşa maçında ayak tarak kemiği kırılan Mustafa Şen dışında takımda eksik bulunmazken, futbolcularına dikkatli olmalarını isteyen teknik direktör İsmail Ertekin, şöyle dedi:

"Şu an farkın 8 puan olması bizim için büyük avantaj. Bu avantajı sürdürebilmemiz için Körfez maçını da kazanmamız gerekiyor. Bizim için şampiyonluk ne kadar önemliyse onlar için de kümede kalmak o kadar önemli. Bu işin şakası yok." - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor'a Uyarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement