Balıkesirspor'dan Tatsız Prova - Son Dakika
Spor

Balıkesirspor'dan Tatsız Prova

Balıkesirspor\'dan Tatsız Prova

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, PTT 1'inci Lig'de oyuncuların üzerinde baskı oluşturmamak adına şampiyonluk hedefini dile getirmeyeceklerini söyledi.

10.01.2016 12:58

Balıkesirspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, PTT 1'inci Lig'de oyuncuların üzerinde baskı oluşturmamak adına şampiyonluk hedefini dile getirmeyeceklerini söyledi. Antalya kampında çok iyi çalıştıklarını ve takımdaki arkadaşlık ortamından memnun olduğunu belirten Yılmaz, "Her müsabaka bizim için önemli. Tüm maçları tek tek ve final olarak düşünüyoruz. Puansız bir müsabaka istemiyoruz. Bunun sonucu nereye giderse bizim amacımız odur. Şampiyonluk, üst lige çıkmak gibi söylemlerle hedef takım olmak istemiyoruz" dedi.

PTT 1'inci Lig'de takımlar arasında fazla fark olmadığını belirten Başkan Feyyaz Çiftçi ise, "Ligde bu sezon ilginç sonuçlar alınıyor. Alttaki takımlarla üstteki takımlar arasında ciddi bir puan farkı yok. Hiç kimse hedeften kopmuş değil. İlk yarıyı 8'inci sırada tamamladık ancak liderle aramızda sadece 4 puan var. İyi bir kadromuz var. Yeni transferlerle daha da güçlendik. Sonuna kadar doğruları yapmaya ve mücadele etmeye devam edeceğiz. Önümüze şampiyonluk hedefi koymuyoruz ama ligin iddialı takımları arasındayız. Elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

TATSIZ PROVA

Balıkesirspor, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında 2'nci Lig ekiplerinden Fatih Karagümrükspor'a 2-0 mağlup oldu. Miracle Resort Hotel'in sahasında yapılan maça Vukovic- Okan, Hüseyin, Glumac, Bülent, Ragıp, Eray, Dilaver, Yiğit, Muğdat, Zeefuik ilk 11'i ile çıkan kırmızı beyazlılar, ilk yarısını 2-0 geride kapattığı müsabakanın ikinci yarısında skoru değiştiremedi. Balıkesirspor'un ikinci yarıda yeni transferlerden Ante Erceg ve gençler de şans buldu. Balıkesirspor ikinci hazırlık maçında yarın saat 15.00'te Kütahyaspor'la karşılaşacak.

İLHAH MUTLU DÜNDÜ

Balıkessirspor'un yeni transferi İlhan Eker, 15 yıl gibi uzun bir aradan sonra tekrar memleketine ve şehrinin takımına döndüğü için değişik duygular yaşadığını söyledi. İlhan, "Futbola başladığım, doğup büyüdüğüm Balıkesir'e dönmek her zaman kariyer planımda vardı. Burada çok güzel bir ortam var. Herkes çok iyi niyetli. Takıma faydalı olmak benim için onur olacak. Balıkesirspor'la bağlarımız hiç kopmadı. Balıkesirspor'da tekrar forma giymek bu döneme nasip oldu" dedi. Uzun süren bir sakatlık dönemi geçirdiğini belirten İlhan, "Takımda da en kısa zamanda yerimi almak istiyorum" diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Balıkesirspor'dan Tatsız Prova - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement