Balotelli'den Transfer Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Balotelli'den Transfer Açıklaması

Balotelli\'den Transfer Açıklaması
21.11.2013 11:45

AC Milan'ın İtalyan yıldızı Mario Balotelli, Ocak ayındaki ara transfer dönemi için çıkan spekülasyonlarla ilgili konuştu.

ÖZGÜR İNCE/ Goal.com Türkiye

Bu sezon beklentilerin altında kalan ve yaşadığı sakatlık nedeniyle de istikrarı kaçıran İtalyan yıldızın, Ocak ayındaki ara transfer döneminde eski teknik direktörü Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Chelsea'ye gideceği söyleniyordu.

Milan'da çıktığı son 5 maçta da gol atma sevinci yaşayamayan 23 yaşındaki futbolcu, Sky Sport Italia'ya yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Sadece yakın geleceği düşünüyorum, daha uzağını değil. Bir sonraki maçta oynamayı ve iyi işler yapmayı düşünüyorum. Şu an için Milan'da mutluyum. Ocak veya Mayıs ayını düşünmek istemiyorum.

Birkaç maçtır gol atamıyorum ancak yine de gol attığım birçok maçtan daha iyi performanslar sergiledim. Her neyse, zaten gollerim gelmeye de başlayacak."

Saha içinde olduğu kadar saha dışındaki yaptıklarıyla da gündem olmaktan kurtulamayan futbol dünyasının hırçın çocuğu Mario Balotelli, "Ben herkes gibi iyi biriyim. Ancak normal kalmama izin vermeyen bir ortam var. Yaşıtlarımın yaptıklarını yapmama izin vermeyen bir çevrem var. Adam olmalısın, asla hata yapamazsın" dedi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Balotelli'den Transfer Açıklaması - Son Dakika


Advertisement