Barça ve Real Haberlere Tepkili - Son Dakika
Spor

Barça ve Real Haberlere Tepkili

Barça ve Real Haberlere Tepkili

Başta Avrupa Birliği olmak üzere son dönemde kulüplerine yöneltilen soruşturmalar ve iddialarla uğraşan Sandro Rosell ve Fiorentino Perez iddiaları yalanladı.

19.12.2013 18:51

"Messi sahada konuşur"

Real Madrid Başkanı Fiorentino Perez, Gareth Bale transferinde Bankia'dan yasal yollar dışında para temin edildiği; Barcelona Başkanı Sandro Rosell, Lionel Messi'nin babasıyla birlikte kara para akladığı ve Neymar'ın sözleşmesinde usulsüzlük yağıldığı yönündeki iddiaları reddetti.

Avrupa Birliği, geçtiğimiz günlerde başta Real Madrid ve Barcelona olmak üzere bazı İspanyol takımlarının devletten usul dışı yardım ve destek aldığı yönündeki iddiaların ardından soruşturma başlatılmasını istemişti. Real Madrid'i ilgilendiren kısım olan Bale transferi hakkındaki iddialara cevap ise birincil yetkili olan Perez'den geldi.

Perez, "Transfer esnasında herhangi bir finansal kuruluşla görüşmedik. Bu konular hakkındaki iddialardan bıktığımızı defalarca söyledim. Ama futbolda olan da olmayan da konuşuluyor. Bale için ödenen ücret Bankia tarafından verilmedi. Kendi kaynaklarımızla ve anlaşmalı kuruluşlarımızdan gelen paralarla ödedik" dedi.

"Bize karşı kampanya var"

Real ve Barça'ya haksız kazanç davası

Katalan ekibinin başkanı ise tıpkı Cesc Fabregas'ın dün konuştuğu gibi Lionel Messi ve Barcelona'ya karşı bir karalama kampanyası olduğunu öne sürdü. Rosell, "Görünen o ki her zaman Barcelona'nın masumiyetini kanıtlamak zorundayız. Bence bu organize bir hareket. Umarım bir tesadüftür, yapılanlar dünyanın en iyi kulübünün herhangi bir parçasına karşı organize bir kampanya yoktur.  Messi hakkında da duygularımla hareket etmek yerine gerçeklere bakıyorum" dedi.

Rosell, son olarak da kararlılıkla bu hareketlere karşı ayakta duracaklarını belirtti ve "Bizi ve kulüptekileri hedef alan bir davranışa karşı sonuna kadar savaşacağız çünkü biz dünyanın en iyi kulübüyüz" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Barça ve Real Haberlere Tepkili - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement