Barcelona Hoca Arıyor - Son Dakika
Spor

Barcelona Hoca Arıyor

Barcelona Hoca Arıyor

Gerardo Martino ile yola devam etmeme kararı alan Barcelona, önümüzdeki sezon takımı emanet etmek için teknik direktör arayışlarına şimdiden başladı.

26.02.2014 14:06  Güncelleme: 14:14

Bir darbe de Pique'den

Barcelona Futbol Direktörü Andoni Zubizarreta, aralarında Ernesto Valverde, Diego Simeone ve Jürgen Klopp'un da olduğu bir takım adayı yakından takip ediyor.

Sport'un haberine göre bugüne kadar Gerardo Martino ile yeni bir sözleşme imzalamak için masaya oturmayan Barcelona yönetiminin Arjantinli hoca hakkındaki şüpheleri Real Sociedad karşısında alınan mağlubiyetin ardından tavan yaptı. Yola devam etmeye sıcak bakmayan Katalanlar, önümüzdeki sezon takımı emanet etmek için teknik adam arayışlarına başladı.

Ernesto Valverde ve Luis Enrique, kulüpte daha önce oynamış iki isim olarak öne çıksa da Valverde'nin Athletic ile olan kuvvetli sözleşmesi ve Bask takımındaki başarılı gidişatı transferi pek mümkün kılmıyor. Celta Vigo ise Luis Enrique'yi koparma açısından Barcelona'nın önünde daha kolay bir engel olarak görünüyor.

Sadece İspanya'dan aday araştırmayan Zubizarreta, Sport'a göre İber dışından da Andre Villas-Boas ve Jürgen Klopp'un durumunu da yakından takip ediyor. Sezon başındaki başarısız sonuçların ardından Tottenham'dan kovulan Villas-Boas'ın oyun sistemi olarak Barcelona ile paralel düşüncelere sahip olması, sık sık Barcelona B maçlarını bile takip etmesi Portekizli hocayı öne çıkarıyor. Dortmund ile olan sözleşmesi 2018'de bitecek olan Klopp ve Atletico Madrid'in Arjantinli hocası Diego Simeone de Barcelona tarafından değerlendirmeye alınan hocalardan diğer ikisi olarak öne çıkıyor.

Ayrıca gazete, Andoni Zubizarreta ve Everton'ın İspanyol teknik direktörü Roberto Martinez'in arasının da çok iyi olduğunu belirterek bir sürpriz olabileceğini de ekledi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Barcelona Hoca Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement