Barkley'e Yeni Kontrat - Son Dakika
Spor

Barkley'e Yeni Kontrat

Barkley\'e Yeni Kontrat

Everton menajeri Roberto Martinez, takımın yükselen genç yıldızı Ross Barkley’e şartları oyuncu lehine iyileştirilen yeni bir uzun süreli kontrat önereceklerini açıkladı.

13.12.2013 19:15

Oyuncusunu her fırsatını bulduğunda öven İspanyol menajer, "Ross'un (Barkley) bizimle zaten uzun süreli bir kontratı var, dolayısıyla bu yeni durumun kontratının bitecek olmasıyla bir ilgisi yok. Kulüp olarak biz her zaman A takıma çıkan ve oradaki rolünü yükseltmeyi başaran oyuncuları ödüllendirmek istiyoruz. Ross'un ilk 11'e girmek için çalıştığı günleri hatırlayın. Şimdi ise bana göre takımda çok önemli bir rolü var ve bu durum kontratına yansıtılacak, ama bunun için bir tarih veremem." derken fikstürün rahatladığı Ocak ayı başındaki dönemde kontrat görüşmelerinin ilk safhasından sonuç alınamayan Sylvain Distin ve Leighton Baines'ın durumlarına da bakacaklarını sözlerine ekledi.

Halihazırda kulübü Everton ile 2.5 senelik sözleşmesi bulunan Barkley, yaklaşık iki buçuk sene önce imzaladığı taban bedelden bir kontrat imzalamıştı. O günlerde sakat olan oyuncunun ayağı İngiltere U19 Milli Takımı'yla çıktığı bir maçta aynı anda üç yerinden kırılmıştı. Yaşadığı sıkıntılı dönemin ardından Sheffield Wednesday ve Leeds United'da kiralık olarak forma giyen oyuncu, nihayet bu sezon Roberto Martinez'le birlikte altyapısından yetiştiği Everton'ın oyun planının en önemli parçalarından biri oldu.

Son olarak takımının Arsenal ile oynadığı karşılaşmada çok iyi bir performans gösteren 20 yaşındaki futbolcunun Haziran ayında İngiltere Milli Takımı formasıyla Brezilya'da olması bekleniyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Barkley'e Yeni Kontrat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement