Başkan Çalım, Yeni Sezonu Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Başkan Çalım, Yeni Sezonu Değerlendirdi

Başkan Çalım, Yeni Sezonu Değerlendirdi

Van Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyecek tarafın kendilerinin olacağını söyledi.

08.07.2017 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Büyükşehir Belediye spor Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyecek tarafın kendilerinin olacağını söyledi.

TFF 3. Lig'de mücadele eden ve yeni sezona 2. Lig hedefiyle hazırlanan transferin hızlı takımı Van Büyükşehir Belediyespor'un Kulüp Başkanı Abdullah Çalım, yeni sezon öncesi değerlendirmelerde bulundu. Ligin başlamasına uzunca bir süre olmasına rağmen transferde önemli derecede yol kat ettiklerini belirten Çalım, futbola gönül veren her kesin kendilerine destek vermesini istedi. Çalım, "Transferde ilk yaptığımız iş, futbolun içinden gelen yılların deneyimi Erdoğan Yılmaz ve ekibiyle anlaşma oldu. Erdoğan Yılmaz'a imza attırdıktan sonra iç ve dış transfere ağırlık verdik. Bunun yanı sıra tesisimizin fiziki yapısıyla uğraştık. Tesisin fiziki yapısı önem arz ediyor. Çünkü size gelecek futbolcunun o takımın tesisleşmesine, altyapısına bakıyor. Tesisleşme ile ilgili adımlardan sonra transfer komitesini oluşturduk. Bir ay boyunca her gece çok ciddi çalışmalar yaptık. Raporlar tuttuk. Birde Erdoğan Yılmaz'ın liglere çok hakim olması bizim içinde şanstı. İlk imzayı Diyarbekirspor'an Fahrettin Bıyıklı'ya imza attırdık. Ardından Tahir Kurtuluş, Gürol Karataş, Onur Bilgin, Ömer Çetinbaş, Emre Toktan, Serdar Yazıcı, Zekeriya Çakırca, Haydar Deniz, Ali Kuleli, Mutlu İlengöz, M. Fuat Gölbaşı ve Ömer Çetinbaş'ı transfer ettik. Halen transferlerimiz devam ediyor. En son iki transferimizde bize yardımcı olan Boluspor ve Etimesgut Belediyespor başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

Kamp hazırlıklarının başladığını ifade eden Çalım, sözlerine şöyle devam etti:

"Kampın ilk etabı Erzurum'da olacak. A takım ve alt yapı seçmelerimizde gerçekleşti. Biz inşallah ipi göğüsleyen takım oluruz. Yeni sezona iyi çalışıyoruz. Sayın valimizin de spor anlamında kulübümüze katkı sunacağını biliyoruz. Zatıali, Van için bir şanstır. Diğer yandan bu işte çok emeği olan genel sekreterimize ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Taraftarlardan da yeni sezonda bizi desteklemelerini ayrıca istiyoruz. Ne olur herkes elinden gelen desteği versin. Bu bağlamda SMS kampanyamız sürüyor. Kulübe destek vermek isteyenler tüm telefon operatörlerinden vanspor yazıp 1349'a gönderip 5 lira destekte bulunabilirler." - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Başkan Çalım, Yeni Sezonu Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement