"Başkan İçin Büyük Paralar Değil" - Son Dakika
Spor

"Başkan İçin Büyük Paralar Değil"

"Başkan İçin Büyük Paralar Değil"

- SPORX ÖZEL - Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Semih Haznedaroğlu, Sporx.com'un sorularını yanıtladı.

11.02.2013 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- SPORX ÖZEL - Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Semih Haznedaroğlu, Sporx.com'un sorularını yanıtladı. Galatasaray'ın Sneijder ve Drogba transferleri ile ne denli büyük düşündüğünü vurgulayan Haznedaroğlu, başkan Ünal Aysal'ın transfere harcanan parayı yüksek görmediğini ve Aysal'ın bu rakamlara alışık olduğunu söyledi. Felipe Melo'nun Tahkim Kurulu tarafından cezasının indirilmemesi konusunu da yorumlayan Haznedaroğlu, bu konuda hakkaniyet çerçevesinde davranılmadığını ve bir başka futbolcu için uygulanan yaptırım Melo için uygulanmadığını ifade etti. Haznedaroğlu ayrıca, Galatasaray'ın hiçbir hukusuz durumun içerisinde olmayacağını ifade ederek; manipülasyon iddiaları ve vergi ödemeleri konusunda başkan Ünal Aysal'ın gerekeni söylediğini ifade etti.

"ALİ SAMİ YEN'DEN 10-15 BİN KİŞİYE OYNUYORDUK" Yapılan transferler ile camiya yeniden bir canlılık kattığını belirten Haznedaroğlu, "Bu transferleri yapanlar doğru hamleler yaptı, ileriyi gördü. Yapılan transferlerin amacı hem başarı elde etmek hem de Avrupa'da ses getirmekti. Bu da başarıldı. Artık devir değişti, eski kafalara transfer olmuyor. Oluşan yeni durumlar ışığında yeni stratejiler geliştirip bu yönde yatırımlar yapman lazım. 50 bin kişilik stat var ve bu stat hemen her maç doluyor. Bu kolay bir durum değil. Eskiden Ali Sami Yen'de 10-15 bin kişiye oynuyorduk" dedi.

"BAŞKAN ÜNAL AYSAL İÇİN BÜYÜK PARALAR DEĞİL" Başkan Ünal Aysal'ın büyük paralar telaffuz etmeye alışık olduğunu vurgulayan Haznedaroğlu, "Başkan Aysal'ın müthiş bir Avrupa kafası var ve düşündükleri de yapılan transferlere, yatırımlara çok müsait. Başkan, transfere ödenen rakamları yüksek görmüyor ve bu konuda hiçbir endişesi de yok. Başkanın şu anda medyada telaffuz edilen rakamlara alışık, bu yüzden bir sorun yok" ifadelerini kullandı.

"GALATASARAY BÜYÜK DÜŞÜNMÜŞ VE..." Galatasaray'ın hedeflerinin büyük olduğunu belirten Haznedaroğlu, "Büyük işler başarmak istiyorsan, büyük düşünmek zorundasın. Orada 50 bin kişilik bir stat var ve bu stadın dolması lazım. Takım, Avrupa'da mücadele ediyor ve yapılanlar, kazanılanları insanın iştahını kabartıyor. Küçük düşünerek bir şey yapamazsınız. Galatasaray Yönetimi de büyük düşünmüş ve büyük işlerin altına imza atmıştır." şeklinde konuştu.

"SCHALKE' HAFİFE ALINMAYACAK TAKIM" Galatasaray'ın Schalke ile çok kritik bir maça çıkacağının altını çizen Haznedaroğlu, "Schalke'nin Şampiyonlar Ligi'nde yaptıkları ortada ve bu yüzden kesinlikle hafife alınmamalı. Sonuç olarak Schalke ile oynuyorsunuz ve bir Alman takımı. Ne favoriyiz diyebiliriz ne de ümitsiziz. Sadece maça ortağız. Schalke'nin şu anda ligdeki performansı da önemsiz. Biz de ligde çok kötü sonuçlar aldık ama hemen arkasından gidip Braga'yı Portekiz'de yendik. Bu sebeple lig maçları, Avrupa maçları için ölçü değil. Schalke'yi elerseniz ilk 8'e kalacaksınız, hem madden hem manen büyük bir kazanç sağlayacaksınız. Bu konuda Fatih hocam zaten gereken her şeyi düşünmüştür" dedi.

"DROGBA KONUSUNDA EN UFAK SORUN YOK" Didier Drogba'nın lisansının bu hafta içerisinde çıkmasını beklediklerini de dile getiren deneyimli yönetici, "Drogba ile Çin kulübünün yaşadığı sorunu herkes biliyor. Oyuncunun parası ödenmeyince, sözleşmeden doğan haklar kullanıldı ve sözleşme feshedildi. Galatasaray'ın Drogba konusunda hiçbir tereddütü bulunmuyor. FIFA da gerekli lisansı bu hafta içerisinde çıkartacaktır. Biz de bu durumun aynısını Ribery de yaşadık, sonradan parasını da ödedik ama sorun çözülmedi" ifadelerini kullandı.

"LOCALARDA HİZMET DEĞİŞTİ, FİYATLAR NORMAL" Türk Telekom Arena'daki loca fiyatlarındaki artış hakkında da konuşan Haznedaroğlu, "Loca fiyatların fazla bir artış söz konusu değil. 3.500 TL olan 5.000 bin - 6.000 bin TL'ye çıktı. Ancak burada verilen hizmetlerin içeriği değişti. Artık her locada yemek servisi var ve taraftarlar stadın tamamını gezebiliyor. Buralar stadın en kıymetli yerleri. Taraftardan 1 lira vermesi bekleyerek, isteyerek olmuyor. Hizmet götüreceksiniz ve karşılığını alacaksınız" dedi.

HABER: Fatih ŞAMLIOĞLU

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor 'Başkan İçin Büyük Paralar Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement