Bayanlar Voleybol 3. Ligi - Son Dakika
Spor

Bayanlar Voleybol 3. Ligi

Bayanlar Voleybol 3. Ligi

Bayanlar Voleybol 3.Lig B Grubu'nda Yalova'yı temsil eden Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Mihrican Deviren, takım olarak maksatlarının ligde kalmak olduğunu söyledi.

25.12.2012 18:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayanlar Voleybol 3. Lig B Grubu'nda Yalova'yı temsil eden Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Mihrican Deviren, takım olarak maksatlarının ligde kalmak olduğunu söyledi.

Hafta sonunda Edirne'de Kırcasalih Maden karşısında aldıkları galibiyetin takıma moral kazandırdığını belirten Deviren, hedeflerinin ligi düşme potasının üzerinde yer alarak gelecek sezonda 3. Ligde mücadele etmek olduğunu ifade etti.

Deviren, "Kırcasalih Madenspor karşısında iyi oyun çıkardık ve sahadan galibiyetle ayrılmasını bildik. Bu galibiyet bizim ve özellikle de sporcularımız açısından büyük moral oldu. 6 hafta sonra kazanmamız bize ilaç gibi geldi. Bu müsabakada yüzde 60'la oynadık. Puan durumunda rahatlamış olduk. Önümüzde Yeni Hendek maçı var ve bu karşılaşma deplasmanda. Ondan sonraki hafta da evimizde Bahçelievler ile oynayacağız. Bu maçta yüzde 50 ile oynasak kazanabiliriz. Eğer Bölgesel Lig'de olsaydık hiç yenilmeden şampiyon olur ve 3. Lige yükselirdik. Ancak grupta çok zorlu rakipler var. Bu sezon şunu söyleyebilirim ki kesinlikle düşmeyeceğiz. Hedefimiz ligde kalmak ve bunu da başaracak güçteyiz" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bayanlar Voleybol 3. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement