Bayern'de Casus Avı - Son Dakika
Spor

Bayern'de Casus Avı

Bayern\'de Casus Avı

Bayern Münih’in Dortmund karşısında nasıl oynayacağı ile ilgili bilgilerin maç günü Bild Gazetesi’nde yayınlanması üzerine kulüpte, bilgileri dışarı sızdıran oyuncu ile ilgili adeta bir av başlatıldı.

25.11.2013 13:57

Bayern ezdi geçti

Bundesliga'nın 13. haftasında Dortmund'a konuk olan Bayern, ikinci yarıda bulduğu gollerle rakibini farklı geçti.

Teknik direktör Pep Guardiola'nın bu durum üzerine maç öncesi yapılan son toplantıda "bunu yapan kim olursa olsun kellesi gidecek. O kişiyi kovacağım ve bir daha benim takımımda asla oynayamayacak" dediği ortaya çıktı.

Bayern Münih Futbol şirketi başkanı Karl-Heinz Rummenigge, Alman Sky TV'de katıldığı Sky 90 programında bu olayı doğrulayarak bilgileri dışarı sızdıran oyuncuyu büyük problemlerin beklediğini ve Guardiola'nın bu oyuncu kimse derhal sözleşmesinin feshini istediğini belirtti. Rummenigge "bu oyuncuyu bulmak için tabii ki NSA'i devreye sokmayacağız ama o kişiye derhal bu duruma son vermesini aksi takdirde kendisini büyük problemler bekliyor, bu problemler de sadece Pep Guardiola ile değil kulübün tümüyle olacak" şeklinde konuşurken şüphelendikleri oyuncuların kimler olduğunu söylemekten kaçındı.

Guardiola'nın bu kişinin kim olduğunu ortaya çıkartmak için her şeyi deneyeceğini söylediği de belirtiliyor.

Katalan teknik adam, kontrol takıntısı ile de tanınıyor. Barcelona'da çalıştığı yıllarda 5.000 euro vererek Pique'yi izlemesi için özel detektif tuttuğu İspanyol El Confidencial gazetesi tarafından yazılmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Bayern'de Casus Avı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement