Beko Basketbol Ligi - Son Dakika
Spor

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi

Torku Konya Selçuk Üniversitesi’nin yeni başantrenörü Aziz Bekir, başkan Yunus Derebağ ve menajer Yaşar Berber ile birlikte Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel’i makamında ziyaret etti.

08.01.2014 10:59

Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin yeni başantrenörü Aziz Bekir, başkan Yunus Derebağ ve menajer Yaşar Berber ile birlikte Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel'i makamında ziyaret etti.

Torku Konya Selçuk Üniversitesi'nin bu yıl yükseldiği Beko Basketbol Ligi'ne iyi başladığını hatırlatan SÜ Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, "Sonrasında bu iyi performansımızı sürdüremedik. Bazı maçlarda yetersizliklerin yanı sıra şans faktörünün yanımızda olmaması da etkili oldu. Bu kötü gidişatı oyuncularımızın ortaya koyacakları takım ruhuyla ve hocamızın özverisiyle en kısa sürede atlatacağımızı düşünüyorum. Hocamızın takıma önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum. Bu değişikliğin hem hocamıza hem de takımımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Takıma alışma sürecini çabuk atlatmak istediğini belirten başantrenör Aziz Bekir ise, "Ligdeki kötü gidişatı durdurabilmek için çok çalışacağız. Şurası bir gerçek ki, her şeyden önce ligde tutunabilmek için çok çalışmamız gerekecek. Son maçta yenilmemize rağmen oldukça iyi savunma yaptık. Oyuncularımın fiziki açıdan yeterli seviyeye gelmesiyle daha iyi bir performans göstereceğimize inanıyorum" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement