Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında yarın Atatürk Stadı'nda Bursaspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, deniz otobüsü ile Mudanya'nın Güzelyalı ilçesine geldi.
Geniş emniyet tedbirlerinin alındığı yolculukta Beşiktaş kafilesi daha sonra özel otobüsüyle maç saatini bekleyeceği Holiday İnn Oteli'ne geçti. Beşiktaş kafilesini burada 100 kadar siyah beyazlı taraftar meşalelerle karşıladı. Takımın otele girmesinin ardından buraya gelen bir grup Bursaspor taraftarı ise Beşiktaş aleyhine tezahüratta bulundu. Ortamın gerilmemesi için Bursaspor taraftarını emniyet güçleri otel önünden uzaklaştırdı.
Beşiktaş kalecisi Tolga Zengin Holiday İnn Otel önünde siyah beyazlı taraftarlarla bir süre görüştükten sonra içeri girdi. Beşiktaş taraftarları takımın konakladığı otelden ayrıldı.
Son Dakika › Spor › Beşiktaş Yarın Deplasmanda Bursaspor ile Karşılaşacak - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.