Beşiktaş Taraftarından Bursa'da Dostluk Çağrısı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Taraftarından Bursa'da Dostluk Çağrısı

Beşiktaş Taraftarından Bursa\'da Dostluk Çağrısı

Bursa Beşiktaşlılar Derneği, pazartesi günü Bursa'da oynanacak olan Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi dostluk çağrısı yaptı.

04.04.2013 11:03

Bursa Beşiktaşlılar Derneği, pazartesi günü Bursa'da oynanacak olan Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi dostluk çağrısı yaptı. Dernek başkanı Ozan Eroğlu ayrıca, kafilenin Bursa'daki tüm masraflarını karşılayacaklarını ifade etti.

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursa'da oynanacak olan Bursaspor-Beşiktaş mücadelesi öncesi siyah-beyazlı taraftarlar dostluk çağrısı yaptı. Bursa Beşiktaşlılar Derneği, bir otelde düzenledikleri basın toplantısı ile fair play'in ön plana çıkmasını istediklerini belirtirken, dernek başkanı Ozan Eroğlu, iki takım arasındaki husumetin artık son bulması gerektiğini söyledi.

"DOSTLUĞUN KAZANMASINI İSTİYORUZ"

Karşılaşmada dostluğun kazanmasını istediklerine vurgu yapan Eroğlu, "Futbolun, kardeşlik, dostluk olduğunu tüm futbol camiasına göstermek olduğunu başkanımız Fikret Orman dile getirmişti. Biz de bu konuda başkanımızın yanındayız ve destekçisiyiz. Başkanımız Fikret Orman'ın barış yolunda attığı adıma Bursaspor camiasının, taraftarının ve kamuoyunun da destek olmasını bekliyor ve biz Bursa Beşiktaşlılar Derneği olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazır olduğumuzu ifade etmek isteriz" diye konuştu.

KAFİLENİN MASRAFINI DERNEK KARŞILAYACAK

Başkan Eroğlu ayrıca, feda yıllarında kulübün mali yapısının gerçeklerini bilerek, dernek olarak Beşiktaş kafilesinin Bursa'daki tüm masraflarını karşılayacaklarını ifade etti.

Açıklamaların ardından Beşiktaş kafilesinin konaklama masrafını karşılayacak olan dernek üyelerine plaket verildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş Taraftarından Bursa'da Dostluk Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement