Best Balıkesir - Anadolu Efes - Son Dakika
Spor

Best Balıkesir - Anadolu Efes

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Anadolu Efes, başantrenörü Velimir Perasovic açıklamaları Anadolu Efes oyuncusu Furkan Korkmaz açıklamaları Best Balıkesir Başantrenörü Mete Babaoğlu açıklamaları Best Balıkesir Basketbol oyuncusu Mertcan Solkol açıklamaları Spor Toto Basketbol Süper Lig'i 3. haftasında Anadolu Efes, Best Balıkesir'i 77-94 yendi.

23.10.2016 23:17

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Anadolu Efes, başantrenörü Velimir Perasovic açıklamaları

Anadolu Efes oyuncusu Furkan Korkmaz açıklamaları

Best Balıkesir Başantrenörü Mete Babaoğlu açıklamaları

Best Balıkesir Basketbol oyuncusu Mertcan Solkol açıklamaları Spor Toto Basketbol Süper Lig'i 3. haftasında Anadolu Efes, Best Balıkesir'i 77-94 yendi. Karşılaşma sonrası maçı değerlendiren Anadolu Efes, başantrenörü Velimir Perasovic, "Buraya ağır bir Euroleague lig mağlubiyeti alarak geldik. Zor bir seyahat ile buraya geldik. Maçın başında iyi defans yapmasaydık, sorun yaşayacağımızı düşünüyordum ama iyi defans yaptık. Belki de sezonun birinci periyot olarak en iyi defansını yaptık. İlk periyottaki performansımızdan sonra maçı kendimize çevirdik" dedi.

Anadolu Efes oyuncusu Furkan Korkmaz, ise "Best Balıkesir'in ne kadar tehlikeli bir takım olduğunu biliyorduk. Gerçekten değerli yabancı oyuncuları var. Olimpiakos maçı sonrası bu maçı kaybetme lüksümüz yoktu. Best Balıkesir maçı sonuna kadar bırakmadı." dedi.

Best Balıkesir Başantrenörü Mete Babaoğlu ise, "ilk 3 maçın ikisi Euroleague takımıyla oynadı. Takımızın zamana ihtiyacı olduğunu söyleyeceğim komik gelecek ama malesef dediğim doğru. Bu lig oynanarak gelişen bir lig. Birbirini ilk defa gören 12 oyuncu ile takım olabilmek çok zor. Bunu zaman zaman başarıyoruz fakat bazı eksikliklerimiz var benimde gözümden kaçmıyor. bir Türk rotasyonumuzun az olduğunu herkes söylüyor bende söylüyorum. iki bazı yabancı oyunculardan gerekli performansı alamıyorum. Önümüzdeki haftalarda bunlarla ilgili yönetimle beraber karar alacağımızı düşünüyorum." dedi.

Best Balıkesir Basketbol oyuncusu Mertcan Solkol ise "Biz iyi hazırlandık ama rotasyon dengesinde Efes daha iyi idi. Bizim direncimizi kırdı. Bir süre sonra 10-15 sayı moralimizde bozdu geri gelemedik" dedi.

Best Balıkesir - Anadolu Efes
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Best Balıkesir - Anadolu Efes - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement