Bir Minibüs Taraftar" Belgeselinin Galası Yapıldı - Son Dakika
Spor

Bir Minibüs Taraftar" Belgeselinin Galası Yapıldı

Bir Minibüs Taraftar" Belgeselinin Galası Yapıldı

Göztepe Taraftarlar Derneği tarafından hazırlanan “Bir Minibüs Taraftar” belgesinin galası yapıldı.

24.03.2016 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Göztepe Taraftarlar Derneği tarafından hazırlanan "Bir Minibüs Taraftar" belgesinin galası yapıldı.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'ndeki galaya Göztepe Kulüp Başkanı Mehmet Sepil'in yanı sıra Teknik Direktör Önder Özen, yönetim kurulu üyeleri, futbol, hentbol ve altyapı oyuncuları da katıldı.

Gösterimin ardından bir konuşma yapan Başkan Sepil, filmden duygulandığını belirterek, "Bu dönemleri yaşayan biri olarak fazlasıyla duygulandım ve omuzlarımızdaki yükün daha da arttığını fark ettim. Bu yapımda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Göztepe'nin efsane kadrosunda yer alan oyuncuların yorumlarının da yer aldığı belgeselde sarı-kırmızılı ekibin tarihi zaferlerinden kesitler de yer alıyor. Göztepe'nin Fevzi Zemzem, Nevzat Güzelırmak, Gürsel Aksel, Çağlayan Derebaşı, Ali Artuner gibi isimlerin yer aldığı ve efsane kadro olarak adlandırılan takımı, 1968-1969 sezonunda o zamanki adıyla Avrupa Fuar Şehirleri Kupası'nda (UEFA Kupası) yarı finale yükselerek, Türk takımları içinde bunu başaran ilk ekip olmuştu. Belgesel, bu dönemde Göztepe'nin peşinden minibüsleriyle giden bir grup taraftarın hikayesini anlatıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bir Minibüs Taraftar' Belgeselinin Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement