Birçok eksik var! Merakla beklenen Barcelona - Galatasaray karşılaşmasında kadrolar belli oldu - Son Dakika
Spor

Birçok eksik var! Merakla beklenen Barcelona - Galatasaray karşılaşmasında kadrolar belli oldu

Yarın saat 23:00'da başlayacak karşılaşmada Galatasaray ve Barcelona karşı karşıya gelecek. İspanyol devi Barcelona'nın maç kadrosu belli oldu. Buna göre; Gavi, Ansu Fati, Samuel Umtiti, Sergi Roberto ve Daniel Alves kadroda yer almadı.

09.03.2022 21:40  Güncelleme: 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona ile Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında yarın karşı karşıya gelecek. Nou Camp'ta saat 23.00'te başlayacak karşılaşma öncesi İspanyol devinin maç kadrosu açıklandı.

BARCELONA'DA EKSİKLER DİKKAT ÇEKİYOR

Katalanlarda sarı kart cezalısı Gavi kadroda yer almazken, Ansu Fati, Samuel Umtiti, Sergi Roberto ve Daniel Alves de temsilcimiz karşısında forma giyemeyecek. Elche maçının kadrosunda yer almayan Martin Braithwaite ise Galatasaray maçı kadrosunda kendine yer buldu.

Barcelona'nın Galatasaray maç kadrosu şöyle: Ter Stegen, Dest, Piqué, Araujo, Sergio, Riqui Puig, Dembélé, Memphis, Adama, Braithwaite, Neto, Lenglet, Pedri, L. De Jong, Jordi Alba, Ferran, F. De Jong, Mingueza, Eric, Aubameyang, Nico y Arnau Tenas

Barcelona'da eksikler, Galatasaray'ın umutlarını yeşertti! İşte dünya devinin maç kadrosu
Birçok eksik var! Merakla beklenen Barcelona - Galatasaray karşılaşmasında kadrolar belli oldu

Son Dakika Spor Birçok eksik var! Merakla beklenen Barcelona - Galatasaray karşılaşmasında kadrolar belli oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement