Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Spor

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL), Iğdır Arasspor ile Araklı 1961 Spor arasında oynana karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

13.11.2016 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL), Iğdır Aras spor ile Araklı 1961 Spor arasında oynana karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

Iğdır Semt Sahası'nda oynanan karşılaşmada, Muhammed Sevim, Çağlar Demirkıran ve Yakup Erdoğan hakem üçlüsü görev yaptı.

İlk yarının golsüz eşitlikle geçildiği karşılaşmada, konuk ekip 54. dakikada Cemre Civelek'in attığı golle 1-0 öne geçti. Trabzon temsilcisinin golünü kaydeden Cemre Civelek, 77 dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Karşılaşma Iğdır Arasspor'dan Oğuzhan Yıldırım'ın 87. dakikada attığı golle, 1-1 eşitlike sona erdi.

Bu arada Iğdır Arassporlu oyuncular karşılaşma öncesi organ bağışına dikkati çekmek amacıyla "Bir Bağış, Bir Umut" yazılı pankartla sahaya çıktı.

Iğdır Arasspor Teknik Direktörü İbrahim Baş da gazetecilere yaptığı açıklamada, hayatın sadece futbol olmadığını, sosyal projelerde futbolcuların da yer alması gerektiğini söyledi.

Organ bağışının sosyal sorumluluk gerektirdiğini ifade eden Baş, "Bugün organa ihtiyacı olan insanların yerinde yarın bizler de olabiliriz. Bu nedenle spor camiası olarak ve futbolcular olarak, organ bağışı ile ilgili elimizden gelen desteği vermeliyiz. Herkesten de buna destek vermesini bekliyorum çünkü bir organ bir hayat kurtarabilir. Bu bilinçle herkesin hassasiyetle davranması gerektiğini özellikle rica ediyorum." diye konuştu.

Kulüp Başkanı Hasan Aras ise kulüp olarak organ bağışına destek verdiklerini belirterek, "Sporcu camiası olarak diğer sosyal faaliyetlere verdiğimiz desteği, organ bağışın da da duyarlı davranmaya çalışıyoruz. Sporcularımızla bu manada herkesi organ bağışında bulunmaya davet ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement