Breitner Bayern'i Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Breitner Bayern'i Değerlendirdi

Breitner Bayern\'i Değerlendirdi

Bayern Münih efsanesi Paul Breitner, takımın Pep Guardiola ile beraber çok fazla taktiksel seçeneğe sahip olduğunu belirtti.

17.02.2014 22:46  Güncelleme: 22:53

Ribery Mart'ta dönecek

1974 Dünya Şampiyonu Almanya kadrosunun en önemli figürlerinden birisi olan Paul Breitner Welt'e verdiği röportajda Bayern Münih ve Arsenal eşleşmesi üzerine konuştu. Bayern'in şu an dünya üzerinde var olan en iyi takım olduğunun altını çizen Breitner, takımın yüzde 90 potansiyelini ortaya koyduktan sonra herhangi bir sorunun yaşanmayacağına dikkat çekti. Bayern Münih kadrosunun dünyanın en iyisi olduğunu belirten 70'lerin efsane futbolcusu, bu kadronun vazgeçilmezi olarak Manuel Neuer, Philip Lahm ve Frank Ribery olduğunu belirtti. Arsenal'e karşı oynamayacak olan Ribery'nin ön alandaki yetenekli oyuncular tarafından yerinin doldurulacağını ama yüzde yüz o boşluğun kapatılmasının mümkün olmadığının altını çizdi. Pep Guardiola ile Bayern Münih'in dört-beş farklı taktiği başarıyla uyguladığını belirten Breitner, santrforlu ya da sahte dokuzlu sistemin yanı sıra Stuttgart'da iki forvetle oynadıklarını hatırlatarak bu çeşitliliğin Bayern'in gücüne güç kattığını dile getirdi.

Mirko Slomka Hamburg'da

"Hamburg'dan iki üç kez teklif aldım"

Bayern Münih efsanesi olan Paul Breitner futbolu bıraktıktan sonra Hamburg'un yönetim kuruluna katılması için iki üç kez teklif aldığını belirttiği röportajında "Daha genç olsaydım belki kabul ederdim" diyerek başkanlık konumu için zirvede başlamanın çok da doğru olmadığını söyleyerek teklifleri reddettiğini açıkladı. Hamburg şehrini sevdiğini ve bu şehrin takımıyla yakın ilişki kurduğunu da gizlemeyen Breitner 4-5 yıldır Hamburg'da çok fazla hata yapıldığını ve kaos ortamında başarının imkansız olduğunu belirtti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Breitner Bayern'i Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement