"Bu Final Jupp İçin" - Son Dakika
Spor

"Bu Final Jupp İçin"

"Bu Final Jupp İçin"

FIFA Kulüpler Dünya Kupası yarı final maçında Bayern Münih, Stade Adrar Stadı'nda Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande'yi üç golle geçerek finale adını yazdırdı.

18.12.2013 11:11

Bundesliga'da ilk devreyi lider bitirmeyi garantileyen Bayern Münih kaldığı yerden devam ediyor. FIFA Dünya Kulüpler Kupası yarı final maçında Marcello Lippi'nin çalıştırdığı Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande'yi Frank Ribery, Mario Mandzukic ve Mario Götze'nin golleriyle kolay bir şekilde geçti. Lippi'nin takımının 7-8 oyuncuyla ceza sahasının dışına çıkmayan oyun içeriği nedeniyle maç sonu Alman basını "Bayern Lippi duvarını aştı" manşetlerini atmasına neden oldu. Maç sonu Bayern Münih teknik direktörü Pep Guardiola "Kolay gibi gözüktü belki ama kolay olmadı. Takımım finali hak edecek oyunu ortaya koydu. Bu final Jupp Heynckes içindi. Çünkü biz buraya onunla beraber Bayern Münih Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olduğu için geldik. Ben sadece iki maç yapmaya geldim ve eğer kupayı kazanırsak bu daha çok Jupp'un başarısıdır" diyerek maçı değerlendirirken Jupp Heynckes'i de onore etmeyi ihmal etmedi.

Bayern Münih final maçını, Raja Casablanca ile Ronaldinho'lu Atletico Mineiro arasındaki maçın galibi ile Cumartesi akşamı oynayacak. Finalde kazanması durumunda Bayern Münih bu yıl beşinci, Joseph Guardiola ise ikinci kupasını kazanacakken, Bavyera ekibi aynı zamanda  3.65 milyon euro primin de sahibi olacak.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Bu Final Jupp İçin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement